Pràctica Professional [42362]
Mora Pérez, Fernando de
Clos, M. Victoria
Vives, Roser
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Internship
Títol variant: Práctica Profesional
Data: 2019-20
Resum: Les pràctiques suposen la incorporació de l'estudiant a una empresa del sector, a un organisme públic de recerca o a una organització de qualsevol naturalesa, per tal de dur a terme un projecte que guardi relació amb la Farmacologia Clínica, o amb la Farmacologia Preclínica. Pot tractar-se d'un treball experimental (investigació bàsica, assajos clínics, farmacovigilància, etc. ), o bé de l'àmbit de la gestió farmacèutica (màrqueting, regulador, etc. ). Les pràctiques culminaran amb la redacció d'un Treball de Fi de Màster i la preparació d'una breu presentació. Aquesta incorporació suposarà l'adquisició de coneixements bàsics, habilitats / aptituds i actituds que complementaran la seva formació teòrica i que li permetran encarar projectes professionals amb més garanties. Aquesta incorporació estarà convenientment tutoritzada per un professor del Departament, qui prèviament, i en funció de les característiques de l'organització d'acollida hi haurà elaborat un pla d'aprenentatge a desenvolupar. D'altra banda, permet establir una relació Màster de Farmacologia UAB - organització d'acollida, que en ocasions ofereix a l'estudiant l'oportunitat de incorporar-se al sector com a conseqüència de l'execució del treball.
Resum: Las prácticas suponen la incorporación del estudiante a una empresa del sector, a un organismo público de investigación o a una organización de cualquier naturaleza, con el fin de llevar a cabo un proyecto que guarde relación con la Farmacología Clínica, o con la Farmacología Preclínica. Puede tratarse de un trabajo experimental (investigación básica, ensayos clínicos, farmacovigilancia, etc. ), o bien del ámbito de la gestión farmacéutica (marketing, regulatorio, etc. ). Las prácticas culminarán en la redacción de un Trabajo de Fin de Máster y la preparación de una breve presentación. Esta incorporación supondrá la adquisición de conocimientos básicos, habilidades/aptitudes y actitudes que complementarán su formación teórica y que le permitirán encarar proyectos profesionales con mayores garantías. Esta incorporación estará convenientemente tutorizada por un profesor del departamento, quien previamente, y en función de las características de la organización de acogida habrá elaborado un plan de aprendizaje a desarrollar. Por otro lado, permite establecer una relación Máster de Farmacología UAB - organización de acogida, que en ocasiones ofrece al estudiante la oportunidad de incorporarse al sector como consecuencia de la ejecución del trabajo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Farmacologia [4311309]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Farmacologia [1105]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
2 p, 95.2 KB

Anglès
2 p, 93.4 KB

Castellà
2 p, 93.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir