Processament en Array [42844]
Mestre Pons, Francesc Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Array Processing
Título variante: Procesado en Array
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu d'aquest curs és introduir mètodes tradicionals de processament de senyal en receptors amb múltiples antenes, especialment el filtratge espacial (conformació de feix), l'estimació de la direcció d'arribada i el disseny de sistemes MIMO. L'ús de transceptors multi-antena està molt estès en comunicacions sense fils i en sistemes radar. L'objectiu d'aquest curs és que l'estudiant comprengui els conceptes fonamentals del processat de senyals en array i la seva aplicació al disseny de futurs sistemes de telecomunicacions i posicionament.
Resumen: El objetivo de este curso es introducir métodos tradicionales de procesado de señal en receptores con múltiples antenas, especialmente el filtrado espacial (conformación de haz), la estimación de la dirección de llegada y el diseño de sistemas MIMO. El uso de transceptores multi-antena está muy extendido en comunicaciones inalámbricas y en sistemas radar. El objetivo de este curso es que el estudiante comprenda los conceptos fundamentales del procesado de señales en array y su apllicación al diseño de futuros sistemas de telecomunicaciones y posicionamiento.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [4313797]
Plan de estudios: Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [1170]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 102.1 KB

Anglès
4 p, 100.7 KB

Castellà
4 p, 101.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir