Neurobiologia de la Cognició i del Comportament [42911]
Fernández Teruel, Albert
Aldavert Vera, Laura
Armario García, Antonio
Coll Andreu, Margalida
Costa Miserachs, David
Guillazo i Blanch, Gemma
Martí Nicolovius, Margarita
Morgado-Bernal, Ignacio
Nadal, Roser
Pallarés Anyo, Marcos
Portell Cortés, Isabel
Segura Torres, María del Pilar
Torrubia Beltri, Rafael
Escorihuela Agulló, Rosa Maria
Vale Martínez, Anna
Torras García, Meritxell
Ortiz de Pablo, Jordi
Giménez Llort, Lydia
Molinuevo Alonso, Beatriz
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Neurobiology of Cognition and Behaviour
Additional title: Neurobiología de la Cognición y del Comportamiento
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura explora el cervell, el sistema nerviós central i la seva interacció amb sistemes neuroendocrins i inmunitàri, sempre en relació amb els processos psicològics complexos, com ara les emocions, l'estrès i els múltiples aspectes de les funcions cognitives. S'estudia també la neurobiologia (i neurogenètica) de les principals psicopatologies (patologies psiquiàtriques) i l'envelliment cerebral, posant ènfasi en la recerca 1 principals psicopatologies (patologies psiquiàtriques) i l'envelliment cerebral, posant ènfasi en la recerca bàsica tant en animals de laboratori com en humans, i en la translació d'aquesta recerca fins la clínica.
Abstract: La asignatura explora el cerebro, el sistema nervioso central y su interacción con sistemas neuroendocrinos e inmunitario, siempre en relación con los procesos psicológicos complejos, como las emociones, el estrés y los múltiples aspectos de las funciones cognitivas. Se estudia también la neurobiología (y Neurogenética) de las 1 múltiples aspectos de las funciones cognitivas. Se estudia también la neurobiología (y Neurogenética) de las principales psicopatologías (patologías psiquiátricas) y el envejecimiento cerebral, poniendo énfasis en la investigación básica tanto en animales de laboratorio como en humanos, y en la traslación de esta investigación hasta la clínica .
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Neurociències [4313792]
Study plan: Màster Universitari en Neurociències [1158]Català
6 p, 119.7 KB

Anglès
6 p, 106.5 KB

Castellà
6 p, 107.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2020-11-24   Favorit i Compartir