Disseny i Metodologia de Projectes en Ecologia Terrestre [42921]
Piñol Pascual, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Project Design and Methodology in Terrestrial Ecology
Títol variant: Diseño y Metodología de Proyectos en Ecología Terrestre
Data: 2019-20
Resum: Aquest mòdul ofereix un nexe entre la formació més teòrica i genèrica oferta en els mòduls anteriors del màster i la seva aplicació, en el treball de fi de màster, a la resolució d'un problema determinat en l'àmbit de l'ecologia terrestre. Es tracta d'un treball individual realitzat sota la supervisió d'un director i l'objectiu és que l'estudiant (1) s'integri en un grup de recerca o de treball en l'àmbit corresponent; (2) es familiaritzi amb la literatura especialitzada en la temàtica del seu treball; (3) sigui capaç d'aportar solucions vàlides als problemes o incògnites que se li plantegin per al disseny del que serà el seu treball de fi de màster; (4) produeixi un disseny experimental complet per aplicar al que serà el seu treball de fi de màster; (5) planifiqui aquest treball i el distribueixi de manera realista en el temps; i (6) conegui i aprengui a utilitzar correctament les metodologies que necessitarà per desenvolupar aquest treball. Es tracta d'una formació supervisada per preparar l'estudiant en un àmbit específic de l'ecologia terrestre. Es pot dur a terme a les instal·lacions de la UAB, en qualsevol de les altres institucions que participen directament en el màster (CREAF, IRTA, CSIC) o en empreses (públiques o privades) o organismes públics que treballin en l'àmbit de l'ecologia terrestre.
Resum: Este módulo ofrece un nexo entre la formación más teórica y genérica ofrecida en los módulos anteriores del máster y su aplicación, en el trabajo de fin de máster, a la resolución de un problema determinado en el ámbito de la ecología terrestre. Se trata de un trabajo individual realizado bajo la supervisión de un director cuyo objetivo es que el estudiante (1) se integre en un grupo de investigación o de trabajo en el ámbito correspondiente; (2) se familiarice con la literatura especializada en la temática de su trabajo; (3) sea capaz de aportar soluciones válidas a los problemas o incógnitas que se le planteen para el diseño del que será su trabajo de fin de máster; (4) produzca un diseño experimental completo para aplicar al que será su trabajo de fin de máster; (5) planifique este trabajo y lo distribuya de manera realista en el tiempo; y (6) conozca y aprenda a utilizar correctamente las metodologías que necesitará para desarrollar dicho trabajo. Se trata de una formación supervisada para preparar al estudiante en un ámbito específico de la ecología terrestre. Se puede llevar a cabo en las instalaciones de la UAB, en cualquiera de las otras instituciones que participan directamente en el máster (CREAF, IRTA, CSIC) o en empresas (públicas o privadas) u organismos públicos que trabajen en el ámbito de la ecología terrestre.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat [4313774]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat [1155]Català
3 p, 98.0 KB

Anglès
3 p, 97.2 KB

Castellà
3 p, 97.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir