Disseny i Metodologia de Projectes en Gestió de Fauna i Flora [42922]
Roquet Ruíz, Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Project Design and Methodology in Flora and Fauna Management
Títol variant: Diseño y Metodología de Proyectos en Gestión de Fauna y Flora
Data: 2019-20
Resum: Aquest mòdul ofereix un nexe d'unió entre la formació més teòrica i generalista que s'ofereix en els mòduls inicials del màster, per un costat, i la pràctica que suposa la realització del treball de fi de màster. Es tracta d'una formació supervisada per preparar a l'estudiant en un àmbit específic. En aquest cas, l'àmbit serà l'específic per als temes de gestió, conservació i avaluació de poblacions i comunitats -animals i vegetals o fúngiques- així com dels ecosistemes i dels espais naturals. Es tracta d'un treball realitzat amb la supervisió d'un director, l'objectiu del qual és que l'estudiant (1) s'integri en un grup d'investigació o de treball en l'àmbit corresponent; (2) es familiaritzi amb la literatura especialitzada en la temàtica del seu treball; (3) sigui capaç d'aportar solucions vàlides als problemes o incògnites que se li plantegin durant el disseny del seu treball final de màster; (4) elabori un disseny experimental complert que aplicarà en el seu treball final de màster; (5) planifiqui aquest treball de manera cronològicament coherent; i (6) conegui i aprengui a utilitzar correctament les metodologies, instruments i eines quantitatives que necessitarà per desenvolupar el treball Es pot dur a terme en les instal·lacions de la UAB, en qualsevol dels altres instituts que col·laboren directa o indirectament en el màster (CREAF, IRTA, CSIC, Diputació de Barcelona) o empreses (públiques o privades) o organismes públics que treballin en ambits relacionats amb el contingut del màster.
Resum: Este módulo ofrece un nexo de unión entre la formación con estructura más teórica y generalista que se ofrece en los módulos del inicio del máster, por un lado, y la aplicación práctica que supone la elaboración de trabajo de fin de máster. Se trata de una formación supervisada para preparar al estudiante en un ámbito específico. En este caso el ámbito es específico para aspectos de la conservación, gestión y avaluación de poblaciones y comunidades -tanto animales como vegetales-, así como de los ecosistemas y los espacios naturales. Se trata de un trabajo individual realizado bajo la supervisión de un director cuyo objetivo es que el estudiante (1) se integre en un grupo de investigación o de trabajo en el ámbito correspondiente; (2) se familiarice con la literatura especializada en la temática de su trabajo; (3) sea capaz de aportar soluciones válidas a los problemas o incógnitas que se le planteen para el diseño del que será su trabajo de fin de máster; (4) elabore un diseño experimental completo que aplicará al que será su trabajo de fin de máster; (5) planifique este trabajo y lo distribuya de manera realista en el tiempo; y (6) conozca y aprenda a utilizar correctamente las metodologías, instrumentos y herramientas cuantititativas que necesitará para desarrollar dicho trabajo. Se puede llevar a cabo en las instalaciones de la UAB, en cualquiera de las otras instituciones que tradicionalmente colaboran directa o indirectamente en el máster (CREAF, IRTA, CSIC, Diputació de Barcelona) o en empresas (públicas o privadas) u organismos públicos que trabajen en el cualquier ámbito relacionado con el contenido del máster. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat [4313774]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat [1155]Català
3 p, 97.8 KB

Anglès
4 p, 97.7 KB

Castellà
3 p, 97.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir