Pràctiques en Empreses [42952]
Benet i Català, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Work Experience
Títol variant: Prácticas en Empresas
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu d'aquest mòdul és que l'estudiant adquireixi competències relacionades amb l'exercici professional, promovent una actitud proactiva i emprenedora. Les Pràctiques en empreses es realitzen en el marc del mòdul "Pràctiques en empreses", que inclou empreses i institucions públiques. El mòdul té una càrrega docent de 9 ECTS i està pensat per a aquells estudiants que volen orientar el màster a una vessant professional. El mòdul comprèn un període de pràctiques en empreses públiques o privades, on l'estudiant té l'oportunitat de consolidar la seva formació, integrant els coneixements apresos, reflexionant sobre les competències professionals i desenvolupant les habilitats adquirides. En aquest sentit, l'objectiu principal d'aquesta estada és potenciar al màxim la interacció dels alumnes del màster amb l'entorn professional del màster. Per a la seva consecució es disposa de convenis de col·laboració amb diferents empreses i institucions públiques relacionades i de referència en l'àmbit del màster. Cada estudiant disposarà d'un tutor de pràctiques vinculat a l'empresa que supervisarà i valorarà el seu treball mitjançant un informe de progrés de les tasques que ha realitzat i a través de la valoració dels informes de seguiment que realitzarà l'estudiant. Els informs de seguiment en seran com mínim dos, un al mes d'iniciada l'activitat i l'altre al final de l'estada i tindran una extensió màxima de 300 paraules. Contindran informació relativa al cronograma de les tasques desenvolupades, els resultats principals i el pla de treball previst o desenvolupat. D'altra banda, la gestió acadèmica del mòdul la farà el coordinador del mòdul que s'encarregarà de les següents funcions: i) Assessorar als alumnes quin és el centre més indicat per realitzar les pràctiques en funció dels seus interessos i habilitats ii) Comprovar l'adequació del perfil del candidat a les necessitats de l'empresa on realitzarà les seves pràctiques iii) Distribuir els alumnes en els diferents centres intentant satisfer al màxim les seves preferències iv) Mantenir el contacte amb els centres col·laboradors per conèixer les seves necessitats i interessos més immediats v) Avaluar el grau de satisfacció de l'alumne una vegada finalitzat el període de pràctiques a través de la revisió del formulari " Full de satisfacció de l'alumne".
Resum: El objetivo de este módulo es que el estudiante adquiera competencias relacionadas con el ejercicio profesional, promoviendo una actitud proactiva y emprendedora. Las prácticas en empresas se realizan en el marco del módulo " Prácticas en empresas", que incluye empresas y instituciones públicas. El módulo tiene una carga docente de 9 ECTS y está pensado para aquellos estudiantes que desean orientar el máster a un perfil profesional. El módulo comprende un período de prácticas en empresas públicas o privadas, donde el estudiante tiene la oportunidad de consolidar la su formación, integrando los conocimientos adquiridos, reflexionando sobre las competencias profesionales y desarrollando las habilidades adquiridas. En este sentido, el objetivo principal de esta estancia es potenciar al máximo la interacción de los alumnos del máster con el entorno profesional del máster. Para su consecución se dispone de convenios de colaboración con diferentes empresas e instituciones públicas relacionadas y de referencia en el ámbito del máster. Cada estudiante dispondrá de un tutor de prácticas vinculado a la empresa que supervisará y valorará su trabajo mediante un informe de progreso de les tareas que ha realizado y a través de la valoración de los informes de seguimiento que realizará el estudiante. Los informes de seguimiento serán como mínimo dos, un al mes de iniciada la actividad y el otro al final de la estancia y tendrán una extensión máxima de unas 300 palabras. Contendrán información relativa al cronograma de les tareas desarrolladas, los resultados principales y el plan de trabajo previsto o desarrollado. Por otra parte, la gestión académica del módulo la hará el coordinador del módulo que se encargará de las siguientes funciones: i) Asesorar a los alumnos sobre cuál es el centre más indicado para realizar las prácticas en función de sus intereses y habilidades ii) Comprobar la adecuación del perfil del candidato a las necesidades de la empresa donde realizará sus prácticas iii) Distribuir los alumnos en los diferentes centres intentando satisfacer al máximo sus preferencias iv) Mantener el contacto con los centros colaboradores para conocer sus necesidades e intereses más inmediatos v) Evaluar el grado de satisfacción del alumno una vez finalizado el período de prácticas a través de la revisión del formulario "Hoja de satisfacción del alumno".
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Citogenètica i Biologia de la Reproducció [4313782]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Citogenètica i Biologia de la Reproducció [1151]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.1 KB

Anglès
4 p, 99.8 KB

Castellà
4 p, 99.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir