Disseminació de la Recerca [43084]
Ventura Royo, Carles
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Research Dissemination
Títol variant: Diseminación de la Investigación
Data: 2019-20
Resum: Introducció a la disseminació de la recerca busca introduir els estudiants al procés de disseminació de resultats. Aquest procés serà dividit a dues àrees: Les presentacions orals fetes, amb estàndards de qualitat al nivell de contingut formal, oral i a través d'ús correcte de llengua no verbal. L'escriptura de papers científics per publicació en revistes i actes de congressos. Aquest procés cobreix tant l'estil d'escriptura acadèmic, l'adquisició de competències en l'ús d'eines d'escriptura per a disseminació científica (LaTeX), i el coneixement del procediment de publicació Finalment tractarem alguns assumptes importants pel que fa a assumptes ètics dins recerca i plagi. El curs com a part del màster de Visió per Computador tracta els aspectes no basats en visió i transversals de disseminació de recerca. Aquest mòdul 7 és completament independent en termes de continguts (tot i que no en termes d'activitats) dels Mòduls 1-4 que són simultàniament oferts per les altres 3 universitats del consorci.
Resum: Introducción a la diseminación de la investigación busca introducir a los estudiantes en el proceso de diseminación de resulta Las presentaciones orales hechas, con estándares de calidad en el nivel de contenido formal, oral y a través de uso correcto de lengua no verbal. La escritura de papeles científicos para publicación en revistas y actas de congresos. Este proceso cubre tanto el estilo de escritura académico, la adquisición de competencias en el uso de herramientas de escritura para diseminación científica (LaTeX), y el conocimiento del procedimiento de publicación Finalmente trataremos algunos asuntos importantes en cuanto a asuntos éticos dentro investigación y plagio. El curso como parte del máster de Visión por Computador trata los aspectos no basad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Visió per Computador / Computer Vision [4314099]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Visió per Computador/Computer Vision [1172]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
3 p, 99.0 KB

Anglès
4 p, 101.3 KB

Castellà
3 p, 98.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28   Favorit i Compartir