Teràpia Cel·lular i Tissular. Banc de Teixits [43319]
Vives Armengol, Joaquim

Títol variant: Cell and Tissue Therapy. Tissue Bank
Títol variant: Terapia Celular y Tisular. Banco de Tejidos
Data: 2019-20
Resum: Començarem introduint la teràpia cel·lular i conceptes bàsics per continuar aprofundint en la teràpia cel·lular hematopoètica, la immunoteràpia i la medicina regenerativa. El mòdul s'endinsa en els bancs de cèl·lules, el banc de sang de cordó, les normes de seguretat i l'acreditació de qualitat dels biobancs, així com en els aspectes reguladors i ètics.
Resum: Empezaremos introduciendo la terapia celular y conceptos básicos para continuar con la profundización de la terapia celular hematopoyética, la inmunoterapia y la medicina regenerativa. El módulo se adentra en los bancos de células, el banco de sangre de cordón, las normas de seguridad y la acreditación de calidad de los biobancos, así como en los aspectos regulatorios y éticos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Medicina Transfusional i Teràpies Cel·lulars Avançades / Transfusion Medicine [4314643]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 115.3 KB

Anglès
7 p, 113.3 KB

Castellà
7 p, 115.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir