Paleobiologia Continental [43860]
Furio Bruno, Marc
Galobart Lorente, Ángel
Martinez Alba, David
Moyà Solà, Salvador
Garcia Selles, Albert
Marigó Cortés, Judit
Delclos Martinez, Xavier
Minwer-Barakat, Raef
de Miguel, Daniel
Abella, Juan
Martin Closas, Carles
Vila Ginesti, Bernat
Casanovas Vilar, Isaac
Madurell Malapeira, Joan
Fortuny Terricabras, Josep
Bolet Mercadal, Arnau
Hernández Luján, Àngel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Continental Paleobiology
Additional title: Paleobiología Continental
Date: 2019-20
Abstract: 1 Aquest mòdul proporciona una profunda visió de l'evolució i diversitat de les biotes continentals al llarg del temps geològic. Es divideix en quatre temes diferents (Paleobotànica, Paleoherpetologia, Paleomastologia, i Paleoprimatologia i Evolució Humana) combinant les hipòtesis clàssiques amb els descobriments més recents i les teories actualitzades en la història evolutiva de plantes, dinosaures i primats. Es pretén que els estudiants assoleixin una visió actualitzada de l'evolució dels ecosistemes continentals durant els moments més significatius dels últims 350 milions d'anys.
Abstract: 1 Este módulo proporciona una profunda visión de la evolución y diversidad de las biotas continentales a lo largo del tiempo geológico. Se divide en cuatro temas diferentes (Paleobotánica, Paleoherpetología, Paleomastología, y Paleoprimatología y Evolución Humana) combinando las hipótesis clásicas con los descubrimientos más recientes y las teorías actualizadas en la historia evolutiva de las plantas, dinosaurios y primates. Se pretende que los estudiantes adquieran una idea actualizada de la evolución de los ecosistemas continentales durante los momentos más significativos de los últimos 350 millones de años.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Paleobiologia i Registre Fòssil / Paleobiology and Fossil Record [4316238]
Study plan: Màster universitari en Paleobiologia i Registre Fòssil / Paleobiology and Fossil Record [1378]Català
5 p, 104.2 KB

Anglès
4 p, 102.5 KB

Castellà
5 p, 104.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2020-12-17   Favorit i Compartir