Metodologies i Tècniques de Recerca [44174]
Abril-Sellarés, María
Massanés Vilaplana, Joan
Rialp Criado, Josep
Dot Jutglà, Esteve
Molina Hoyo, Monica

Título variante: Research Methodologies and Techniques
Título variante: Metodologías y Técnicas de Investigación
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu d'aquest mòdul és que l'alumne pugui adquirir les competències necessàries per gestionar de forma adequada el coneixement científic dins del camp de les arts i les humanitats i del turisme, i, més concretament de les activitats turístiques relacionades amb el patrimoni. Contemporàniament s'ofereixen, a l'alumne les eines metodològiques necessàries per l'anàlisi i resolució de problemes identificats en la pràctica professional.
Resumen: El objetivo de este módulo es que el alumno pueda adquirir las competencias necesarias para manejar de forma adecuada el conocimiento científico dentro del campo de las artes y las humanidades y del turismo, y más concretamente de las actividades turísticas relacionadas con el patrimonio. Contemporáneamente se ofrecen, al alumno las herramientas metodológicas necesarias para el análisis y resolución de problemas identificados en la práctica profesional.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Gestió Turística del Patrimoni Cultural [4316837]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 101.9 KB

Anglès
4 p, 101.1 KB

Castellà
4 p, 101.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir