Metodologia de la Recerca en Prehistòria, Antiguitat i Edat Mitjana [42311]
Micó Pérez, Rafael
Castro Martínez, Pedro Vicente
Lull Santiago, Vicenç
Piqué Huerta, Raquel
Vila Carabasa, Jose Maria
Torras Cortina, Miquel
Palomo Pérez, Antoni
García Ventura, Agnès
Fidora Riera, Alexander Martin
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Research Methodology in Prehistory, Antiquity and the Middle Ages
Additional title: Metodología de la Investigación en Prehistoria, Antigüedad y Edad Media
Date: 2019-20
Abstract: Els objectius generals del mòdul són introduir l'estudiant en la metodologia dels diferents camps de recerca en Prehistòria, Antiguitat i Edat Mitjana a través de l'exposició de principis teòrics i metodològics bàsics, i de l'estudi i discussió de diferents casos que il·lustrin les especificitats de cadascun d'aquests camps. La seva finalitat és exemplificar les problemàtiques associades a la recerca arqueològica, històrica i filològica dels diferents períodes en qüestió per tal d'introduir l'estudiant a la planificació i execució de la seva pròpia recerca.
Abstract: Los objetivos generales del módulo consisten en familiarizar al alumnado con la metodología de los diferentes campos de investigación en Prehistoria, Antigüedad y Edad Media, a través de la exposición de principios teóricos y metodológicos básicos, y del estudio y debate a propósito de casos ilustrativos de las especificidades de cada uno de dichos campos. Su finalidad es ejemplificar las problemáticas asociadas a la investigación arqueológica, histórica y filológica de los periodos en cuestión, a fin de que el alumnado sea capaz de planificar y ejecutar su propia investigación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Prehistòria, Antiguitat i Edat Mitjana [4313137]
Study plan: Màster Universitari en Prehistòria, Antiguitat i Edat Mitjana [1406]Català
7 p, 115.6 KB

Anglès
6 p, 111.7 KB

Castellà
7 p, 114.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-16, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir