Internet dels Objectes (IoT) [44019]
Carrabina Bordoll, Jordi
Lopez Vicario, Jose
Montón Macián, Màrius
Codina Barbera, Marc
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Internet of Things (IoT)
Título variante: Internet de las Cosas (IoT)
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquest mòdul introdueix els conceptes essencials, mètriques, tecnologies i plataformes de la cadena de valor de l'Internet dels Objectes, des de l'elevat nombre de dispositius connectats que funcionen de manera autònoma (independentment dels usuaris) recopilant informació (i actuant si cal) i d'una forma energèticament eficient, fins al seu emmagatzematge i processament al núvol passant per les plataformes encastades i/o mòbils connectades a través d'interfícies i comunicacions sense fils o protocols cablejats. Aquests coneixements s'integren en projectes de IoT que s'introdueixen com a casos d'ús basats en problemes reals. Aquests casos d'ús s'utilitzaran en altres mòduls.
Resumen: Este módulo introduce los conceptos esenciales, métricas, tecnologías y plataformas de la cadena de valor de la Internet de las cosas, desde la gran cantidad de dispositivos conectados que funcionan de manera autónoma (independiente de los usuarios) recopilando información (y actuando en caso necesario) y de forma energéticamente eficiente, hasta su almacenamiento y procesamiento en la nube pasando por las plataformas empotradas y/o móviles conectadas a través de interfaces y comunicaciones inalámbricas o protocolos cableados. Estos conocimientos se integran en proyectos de IoT que se introducen como casos de uso basados en problemas reales. Estos casos de uso se utilizarán en otros módulos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Internet dels Objectes per a Salut Digital / Internet of Things for e-Health [4316624]
Plan de estudios: 1391 [1391]Català
5 p, 105.3 KB

Anglès
4 p, 102.8 KB

Castellà
5 p, 104.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-16, última modificación el 2020-02-27   Favorit i Compartir