Gestió pública de la seguretat [101839]
Iglesias Lucía, Montserrat

Títol variant: Public Safety Management
Títol variant: Gestión pública de la seguridad
Data: 2019-20
Resum: L'assignatura "Gestió Pública de la Seguretat" és una assignatura de 6 crèdits de caràcter obligatori que s'imparteix en el sego Aquesta assignatura forma part de la matèria Regulació Preventiva, i com a tal estudia OBJECTIUS FORMATIUS Des de l'àmbit teòric 1. Comprendre i poder sintetitzar la gestió de la seguretat pública des d'un context jur 2. Conèixer els mecanismes de què disposa l'Administració per poder gestionar la seg 3. Conèixer la responsabilitat en què poden veure involucrats els subjectes i l'Adminis Des de l'àmbit pràctic 1. Comunicar-se eficaçment. 2. Familiaritzar-se amb les bases de dades jurídiques i utilitzar-les. 3. Interpretar i comprendre una resolució judicial i les diferents eines jurídiques. 4. Dissenyar un pla d'actuació de gestió pública de la seguretat.
Resum: La asignatura "Gestión Pública de la Seguridad" es una asignatura de 6 créditos de carácter obligatorio que se imparte en el segundo curso del Grado en Prevención y Seguridad Integral. Esta asignatura forma parte de la materia Regulación Preventiva, y como tal estudia la regulación de la seguridad, concretamente desde la gestión pública de la seguridad. OBJETIVOS FORMATIVOS Desde el ámbito teórico 1. Comprender y poder sintetizar la gestión de la seguridad pública desde un contexto jurídico. 2. Conocer los mecanismos de que dispone la Administración para poder gestionar la seguridad. 3. Conocer la responsabilidad en la que pueden verse involucrados los sujetos y la Administración Pública. Desde el ámbito práctico 1. Comunicarse eficazmente. 2. Familiarizarse con las bases de datos jurídicas y utilizarlas. 3. Interpretar y comprender una resolución judicial y las diferentes herramientas jurídicas. 4. Diseñar un plan de actuación de gestión pública de la seguridad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Prevenció i Seguretat Integral [2502501]Català
4 p, 100.6 KB

Anglès
4 p, 100.8 KB

Castellà
4 p, 100.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-11-07, darrera modificació el 2021-06-06   Favorit i Compartir