L'adquisició de béns del patrimoni documental de Catalunya
Martí Pou, Sara
Perpinyà Morera, Remei (dir.)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents

Publicación: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents 2017
Descripción: 88 p.
Resumen: El treball està dedicat a l'anàlisi de la compra de béns documentals per part dels centres d'arxiu públics de Catalunya entre 1996 i 2015. La recerca s'ha dirigit atenent la combinació de dues metodologies: qualitativa i quantitativa. La primera, sosté el marc teòric. Inclou la consulta de diferents fonts bibliogràfiques com manuals i articles de publicacions acadèmiques i l'estudi i l'accés dels expedients de compra de Centelles i Tusquets, a fi de conèixer el procediment d'adquisició. La segona, ha permès la recopilació i explotació de les dades. Conté el buidat dels expedients de la Junta de Qualificació, Valoració i Exportació de Béns del Patrimoni Cultural de Catalunya i l'anàlisi de les compres. Catalunya, Arxius, Arxius públics, adquisicions, béns documentals.
Resumen: El trabajo está dedicado al análisis de la compra de bienes documentales por parte de los centros de archivo públicos de Cataluña entre 1996 y 2015. La investigación se ha dirigido atendiendo a la combinación de dos metodologías: cualitativa y cuantitativa. La primera, sostiene el marco teórico. Incluye la consulta de diferentes fuentes bibliográficas como manuales y artículos de publicaciones académicas y el estudio y el acceso de los expedientes de compra de Centelles y Tusquets, a fin de conocer el procedimiento de adquisición. La segunda, ha permitido la recopilación y explotación de los datos. Contiene el vaciado de los expedientes de la Junta de Calificación, Valoración y Exportación de Bienes del Patrimonio Cultural de Cataluña y el análisis de las compras. Cataluña, Archivos, Archivos públicos, adquisición, bienes documentales.
Resumen: The work is devoted to the analysis of the purchase of documentary assets by the públic archives centers of Catalonia between 1996 and 2015. The research has been focused on the combination of two methodologies: qualitative and quantitative. The first one, suports the theoretical framework. Includes the consultation of different bibliographic sources such as manuals and articles of academic publications and the study and access to the purchase files of Centelles and Tusquets, in order to know the acquisition procedure. The second one has allowed the collection and exploitation of the data. It contains the clearance of the records of the Junta de Qualificació, Valoració I Exportació de Béns delPatrimoni Cultural de Catalunya and the analysis of purchases. Catalonia, Archives, Public archives, acquisitions, documentary goods.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons Creative Commons
Lengua: Català.
Colección: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents. Treballs fi de màster i de postgrau
Documento: masterThesis
Materia: Arxius ; Arxius - Catalunya ; Junta de Qualificació, Valoració i Exportació de Béns del Patrimoni Cultural de Catalunya ; Arxius - Ingrés de fons ; Política d'adquisicions

adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/364537


Adreça original
88 p, 18.1 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2019-11-15, última modificación el 2019-11-27   Favorit i Compartir