Aproximacions terapèutiques pel tractament de la lesió medul·lar
Cabrera Navarro, Anna
Hernández Martín, Joaquim, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2019
Resum: La lesió medul·lar és una causa major de discapacitat física considerada, actualment, incurable. Per tal d'oferir millores als pacients, s'estan estudiant diferents aproximacions, entre les quals destaquen les teràpies cel·lulars, que tenen capacitats neuroprotectores i neuroregeneratives, i constitueixen una alternativa esperançadora al tractament convencional. D'altra banda, per tal de millorar els efectes de les teràpies cel·lulars, que tenen algunes limitacions, de cara al futur s'estan estudiant diferents teràpies que combinen cèl·lules amb altres tractaments, per tal de maximitzar l'efecte que ofereix cada teràpia per separat.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciències Biomèdiques [2501230]
Pla d'estudis: Grau en Ciències Biomèdiques [832]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Lesió medul·lar ; Teràpia cel·lular



1 p, 713.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2019-11-21, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir