Are countries achieving the Millennium Development Goals?
Permanyer, Iñaki

Títol variant: Estan els països assolint els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni?
Títol variant: ¿Están los países alcanzando los Objetivos de Desarrollo del Milenio?
Publicació: Bellaterra : Centre d'Estudis Demogràfics, 2013
Descripció: 38 pag.
Resum: This paper uses two classes of multidimensional indices to measure countries' evolution towards the achievement of United Nations' Millennium Development Goals (MDGs). Our results suggest that improvements in the different MDGs tend to be uncorrelated among them and, on average, countries are largely off-track in their way towards MDGs achievement. This evolution has been highly uneven across countries and dimensions. While population growth is negatively associated to countries' MDGs improvement, the latter is unrelated to countries' economic growth, therefore posing a great challenge for international development agencies and national governments who aim to promote simultaneous progress in the different MDGs.
Resum: L'article utilitza dues classes d'indicadors multidimensionals per mesurar l'evolució dels països envers la consecució dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM) de Nacions Unides. Els resultats suggereixen que les millores en els diferents ODMs tendeixen a no estar correlacionades i que, en promig, els països no estan ben encarrilats de cara a la consecució dels ODM. Aquesta evolució ha estat molt variada entre països i dimensions. Mentre que el creixement de la població està associat negativament a la millora dels països en els ODMs, aquest darrer no està relacionat amb el creixement econòmic dels països, fet que suposa un gran repte per a les agències de desenvolupament internacional i pels diferents governs nacionals que vulguin promoure un progrés simultani en els diferents ODMs.
Resum: Este artículo utiliza dos clases de indicadores multidimensionales para medir la evolución de los países hacia la consecución de los Objetivos de Desarrollo del Milenio (ODM) de Naciones Unidas. Los resultados sugieren que las mejoras en los diferentes ODMs tienden a no estar correlacionadas y que, en promedio, los países no están bien encarrilados de cara a la consecución de los ODM. Esta evolución ha sido muy variada entre países y dimensiones. Mientras que el crecimiento de la población está asociado negativamente a la mejora de los países en los ODMs, éste último no está relacionado con el crecimiento económico de los países, lo que supone un gran reto para las agencias de desarrollo internacional y para los distintos gobiernos nacionales que quieran promover un progreso simultáneo en los diferentes ODMs.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Papers de demografia (Centre d'Estudis Demogràfics) ; 425
Document: workingPaper
Matèria: Measurement ; Millennium Development Goals ; Population growth ; Economic growth ; Medició ; Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM) ; Creixement de la població ; Creixement econòmic ; Medición ; Objetivos de Desarrollo del Milenio (ODM) ; Crecimiento de la población ; Crecimiento económico38 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2020-06-11, darrera modificació el 2021-06-05   Favorit i Compartir