Coneixements Bàsics de la Unió Europea [43001]
de Dios Marcer, José María
Bacaria Colom, Jordi
Durà Guimerà, Antoni
Garzón Clariana, Gregori
Pi Llorens, Montserrat
Isern, Marta
Fernández Pasarín, Ana Mar
Blasi Casagran, Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Basic Knowledge of the European Union
Additional title: Conocimientos Básicos de la Unión Europea
Date: 2020-21
Abstract: Els objectius consisteixen en aconseguir una homogeneització prèvia per part e tot l'alumnat dels coneixements generals sobre el procés de integració europea i sobre els aspectes i els elements més essencials que caracteritzen la UE. D'aquesta manera s'ofereixen les bàses imprescindibles per a facilitat l'accés posterior als diferents mòduls d'especialització i el seu seguiment. El mòdul és el reflex de un dels valors fonamentals del màster: la interdisciplinarietat. És per això que és un mòdul obligatori per a tot l'alumnat.
Abstract: Los objetivos consisten en lograr una homogeneización previa para todo el alumnado de los conocimientos generales sobre el proceso de integración europea y sobre los aspectos y elementos más esenciales que caracterizan a la UE. De esta manera el módulo ofrece las bases imprescindibles para facilitar el acceso posterior a los distintos módulos de especialización y garantizar su seguimiento con éxito. El módulo es el reflejo de uno de los valores fundamentales del Máster: la interdisciplinariedad. Por eso se trata también de un Módulo obligatorio para todo el alumnado.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Integració Europea [4313791]
Study plan: Màster Universitari en Integració Europea [1164]Català
5 p, 104.4 KB

Anglès
5 p, 103.3 KB

Castellà
5 p, 102.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-06-26, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir