Resveratrol supplementation during in vitro maturation improves embryo development of prepubertal goat oocytes selected by brilliant cresyl blue staining - Piras, Anna-Rita (Università degli Studi di Sassari. Dipartimento di Medicina Veterinaria) ; Menéndez Blanco, Irene (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Soto Heras, Sandra (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Català, Maria-Gracia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Izquierdo Tugas, Ma. Dolors. (Maria Dolors) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Bogliolo, Luisa (Università degli Studi di Sassari. Dipartimento di Medicina Veterinaria) ; Paramio, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
 
Comments (0) | Reviews (0)
Start a discussion about any aspect of this document.

 Subscribe to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Add comment


Once logged in, authorized users can also attach files.
Note: you have not defined your nickname.
N/D will be displayed as the author of this comment.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>