Treball de Final de Grau [100723]
González Marcén, Paloma
Rodrigo Requena, Esther
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Bachelor's Degree Final Project
Títol variant: Trabajo de Fin de Grado
Data: 2020-21
Resum: L'alumnat en l'últim any dels seus estudis ha de demostrar que a més d'haver après un conjunt de coneixements suficients, domina també les aptituds, habilitats i destreses pròpies de les exigències imposades per les demandes científiques i professionals de l'arqueologia. Mitjançant el Treball de Fi de Grau l'alumnat haurà de demostrar que ha assolit les competències i els resultats dels aprenentatges bàsics adquirits durant la seva formació acadèmica mitjançant la redacció i exposició d'un treball d'iniciació a la recerca. El treball consisteix en l'elaboració i presentació pública d'un tema que permeti una avaluació global i sintètica de les competències específiques i transversals associades a l'arqueologia. Un professor o una professora tutoritzarà el treball i orientarà l'alumnat durant el procés d'elaboració. Els treballs hauran de tenir un caràcter original i es realitzaran de forma individual. Els resultats del Treball de Fi de Grau hauran de ser exposats en una presentació pública. Mitjançant aquesta presentació, l'alumnat haurà de demostrar les seves competències en el àmbit de la comunicació acadèmica de la recerca.
Resum: El alumnado en el último año de sus estudios debe demostrar que además de haber aprendido un conjunto de conocimientos suficientes, domina también las aptitudes, habilidades y destrezas propias de las exigencias impuestas por las demandas científicas y profesionales de la arqueología . Mediante el Trabajo de Fin de Grado el alumnado deberá demostrar que ha alcanzado las competencias y los resultados de los aprendizajes básicos adquiridos durante su formación académica mediante la redacción y exposición de un trabajo de iniciación a la investigación. El trabajo consiste en la elaboración y presentación pública de un tema que permita una evaluación global y sintética de las competencias específicas y transversales asociadas a la arqueología. Un profesor o una profesora tutorizará el trabajo y orientará al alumnado durante el proceso de elaboración. Los trabajos deberán tener un carácter original y se realizarán de forma individual. Los resultados del Trabajo de Fin de Grado deberán ser expuestos en una presentación pública. Mediante esta presentación, el alumnado deberá demostrar sus competencias en el ámbito de la comunicación académica de la investigación.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Arqueologia [2500241]
Pla d'estudis: Grau en Arqueologia [811]Català
8 p, 117.5 KB

Anglès
8 p, 116.9 KB

Castellà
8 p, 118.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-10, darrera modificació el 2020-10-31   Favorit i Compartir