Disseny i Operació de Sistemes de Tractament d'Aigües [43323]
Carrera Muyo, Julián
Vicent Huguet, Maria Teresa
Peral Pérez, José
Font Segura, Xavier
Guisasola Canudas, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Design and Operation of Water Treatment Systems
Título variante: Diseño y Operación de Sistemas de Tratamiento de Aguas
Fecha: 2020-21
Resumen: Identificar els tractaments d'aigües residuals disponibles. Seleccionar alternatives pel tractament biològic d'aigües residuals urbanes i industrials. Dimensionar els processos de tractament d'aigües residuals. Estudiar i dissenyar sistemes i reactors avançats adequats per a cada necessitat. Conèixer les técniques de modelització, monitorització i control d'EDAR. Dissenyar el sistemes de tractament d'aigües de baixaintensitat: filtres verds, aiguamolls artificials, llacunatge, llits de torba, llits bacterians, biodiscos. Conèixer els tractaments fisicoquímics d'eliminació de contaminants, incloent processos d'oxidació i d'oxidació avançada. Conèixer les perspectives de futur en el tractament biològic d'aigües residuals.
Resumen: Identificar los tratamientos de aguas residuales disponibles. Seleccionar alternativas para el tratamiento biológico de aguas residuales urbanas e industriales. Dimensionar los procesos de tratamiento de aguas residuales. Estudiar y diseñar sistemas y reactores avanzados adecuados para cada necesidad. Conocer las técnicas de modelización, monitorización y control de EDAR. Diseñar los sistemas de tratamiento de aguas de baja intensidad: filtros verdes, humedales artificiales, lagunaje, camas de turba, camas bacterianos, biodiscos. Conocer los tratamientos físico-químicos de eliminación de contaminantes, incluyendo procesos de oxidación y de oxidación avanzada. Conocer las perspectivas de futuro en el tratamiento biológico de aguas residuales.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Enginyeria Biològica i Ambiental [4314579]
Plan de estudios: Màster Universitari en Enginyeria Biològica i Ambiental [1268]Català
5 p, 107.7 KB

Anglès
4 p, 103.7 KB

Castellà
5 p, 105.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-10, última modificación el 2021-06-05   Favorit i Compartir