Avaluació i Intervenció en Salut Mental en la Infància i l'Adolescència [43419]
Ezpeleta, Lourdes
Puntí Vidal, Joaquim
Trepat de Ancos, Maria Esther
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Assessment and Intervention in Child and Adolescent Mental Health
Títol variant: Evaluación e Intervención en Salud Mental en la Infancia y la Adolescencia
Data: 2020-21
Resum: L'objectiu d'aquest mòdul és examinar en profunditat els factors biológics i psicosocials associats als problemes de salut mental en la infància i l'adolescència, així com els procediments per a avaluar-los i intervenir sobre ells a nivell individual, familiar i/o comunitari, o bé, si es el cas, procedir a la derivació a l' especialista corresponent. El mòdul s'orienta a tractar els problemes i trastorns més prevalents a la infància i adolescència, així com aquells que, encara que apareguin amb menys freqüència, el psicòleg general sanitari en exercici deu saber identificar per poder derivar a l'especialista. Per a cada unitat d'estudi s' analitzarà de forma integrada: la guia de pràctica clínica les particularitats evolutives i de sexe les qüestions ètiques que es plantegen en aquest àmbit els factors de risc i protecció l' avaluació, diagnòstic i diagnòstic diferencial els tractaments basats en proves la coordinació multidisciplinar que implica el problema els criteris de derivació a l' especialista el seguiment i l'avaluació de l' eficàcia de la intervenció realitzada.
Resum: El objetivo de este módulo es examinar en profundidad los factores biológicos y psicosociales asociados a los problemas de salud mental en la infancia y la adolescencia, así como los procedimientos para evaluarlos e intervenir sobre ellos a nivel individual, familiar y/o comunitario, o bien, si es oportuno, proceder a la derivación al especialista correspondiente. El módulo se orienta a tratar los problemas y trastornos más prevalentes en la infancia y la adolescencia, así como aquellos que, aunque aparezcan con menos frecuencia, el psicólogo general sanitario en ejercicio debe saber identificar para poder derivar al especialista. Para cada unidad de estudio se analizarà de forma integrada: la guía de práctica clínica las particularidades evolutivas y de sexo las cuestionaes éticas que se plantean en cada ámbito los factores de riesgo y protección la evaluación, diagnóstico y diagnóstico diferencial los tratamientos basados en pruebas la coordinación multidisciplinar que implica el problema los criterios de derivación al especialista el seguimiento y la evaluación de la eficacia de la intervención realizada.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Psicologia General Sanitària [4314949]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Psicologia General Sanitària [1272]Català
5 p, 107.1 KB

Anglès
5 p, 104.8 KB

Castellà
5 p, 107.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-17, darrera modificació el 2021-07-23   Favorit i Compartir