Biologia i diversitat de vertebrats terrestres [100788]
Muñoz Muñoz, Francesc
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Biology and Diversity in Terrestrial Vertebrates
Títol variant: Biología y diversidad de vertebrados terrestres
Data: 2020-21
Resum: L'objectiu general d'aquesta assignatura és que l'alumnat adquireixi una sèrie de coneixements teòrics i pràctics sobre l'anatomia, diversitat i evolució dels principals grups de tetràpodes (veure Programa teòric). Addicionalment, que aprengui els aspectes biològics més rellevants i, en particular, les adaptacions al medi i les estratègies vitals dels grups més diversificats. Els objectius formatius concrets són els següents: - Consolidar i ampliar els coneixements sobre les característiques morfològiques generals dels principals llinatges de tetràpodes. - Conèixer els trets diagnòstics dels tàxons principals. - Conèixer l'aparició en el registre fòssil dels llinatges principals i els factors implicats en la seva diversificació posterior. - Obtenir una visió general de les relacions filogenètiques internes dels principals llinatges. - Comprendre les adaptacions al medi de grups taxonòmics representatius. 1 - Comprendre les adaptacions al medi de grups taxonòmics representatius. - Conèixer aspectes essencials sobre la biologia i la importància ecològica de grups taxonòmics representatius.
Resum: El objetivo principal de esta asignatura es que el alumnado adquiera una serie de conocimientos teóricos y prácticos sobre la anatomía, diversidad y evolución de los principales grupos de tetrápodos (véase Programa teórico). Adicionalmente, que aprenda los aspectos biológicos más relevantes y, en particular, las adaptaciones al medio y las estrategias vitales de los grupos más diversificados. Los objetivos formativos concretos son los siguientes: - Consolidar y ampliar los conocimientos sobre las características morfológicas generales de los principales linajes de tetrápodos. - Conocer los rasgos diagnósticos de los taxones principales. - Conocer la aparición en el registro fósil de los linajes principales y los factores implicados en su diversificación posterior. - Obtener una visión general de las relaciones filogenéticas internas de los principales linajes. - Comprender las adaptaciones al medio de grupos taxonómicos representativos. 1 - Comprender las adaptaciones al medio de grupos taxonómicos representativos. - Conocer aspectos esenciales sobre la biología y la importancia ecológica de grupos taxonómicos representativos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Biologia [2500250]
Pla d'estudis: Grau en Biologia [812]Català
7 p, 113.7 KB

Anglès
6 p, 111.2 KB

Castellà
7 p, 113.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-24, darrera modificació el 2020-10-31   Favorit i Compartir