Epidemiologia i Estadística [102643]
Allepuz Palau, Alberto Oscar
Casal Fàbrega, Jordi
Quer Roca, Lluís
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Epidemiology and Statistics
Título variante: Epidemiología y Estadística
Fecha: 2020-21
Resumen: L' assignatura Epidemiologia i estadística és de segon curs i és una assignatura obligatòria dels estudis del grau de Veterinària. L'assignatura introdueix en les bases de l'aplicació de l'estadística a les ciències veterinàries i en els conceptes bàsics d'epidemiologia que permeten entendre l'evolució de les malalties en les poblacions L' objectiu de l' assignatura és que l'estudiant conegui la terminologia i els mètodes utilitzats en estadística i en epidemiologia Els objectius concrets són que l'estudiant sàpiga: - Quines són les proves estadístiques bàsiques i en quines situacions es poden fer servir - Aplicar les proves estadístiques bàsiques i interpretar els resultats numèrics - Conèixer el comportament de les malalties i infeccions en poblacions d'animals - Dissenyar i portar a terme senzills estudis epidemiològics - Aplicar en cada cas l'estudi i els mètodes epidemiològics més adequats - Desenvolupar de les capacitats d'anàlisi i crítica d'un estudi epidemiològic 1.
Resumen: La asignatura Epidemiología y estadística es de segundo curso y es una asignatura obligatoria de los estudios del grado de Veterinaria. La asignatura introduce en las bases de la aplicación de la estadística a las ciencias veterinarias y en los conceptos básicos de epidemiología que permiten entender la evolución de las enfermedades en las poblaciones. El objetivo de la asignatura es que el estudiante conozca la terminología y los métodos utilizados en estadística y en epidemiología. Los objetivos concretos son que el estudiante sepa: - Cuáles son las pruebas estadísticas básicas y en qué situaciones se pueden utilizar. - Aplicar las pruebas estadísticas básicas e interpretar los resultados numéricos. - Conocer el comportamiento de las enfermedades e infecciones en poblaciones de animales. - Diseñar y llevar a cabo sencillos estudios epidemiológicos. - Aplicar en cada caso el estudio y los métodos epidemiológicos más adecuados. - Desarrollar las capacidades de análisis y crítica de un estudio epidemiológico.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]Català
5 p, 104.5 KB

Anglès
5 p, 103.8 KB

Castellà
5 p, 103.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-24, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir