Nanotecnologia en Biomedicina [103272]
Lorenzo Rivera, Julia
Roig Serra, Anna
Ventosa Rull, Leonor
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Nanotechnology in Biomedicine
Título variante: Nanotecnología en Biomedicina
Fecha: 2020-21
Resumen: Donar a l'alumne una prespectiva de quins materials i substàncies es fan servir a la nanonotecnologia aplicada a Biomedicina, quins protocols de preparació existeixen i quines són les eines principales de caracterització que es fan servir. Així mateix es consideraran les estratègies de modificació per a fer aquests nanomaterials biocompatibles, vectorialitzar el seu transport i, cas necessari, controlar la seva internalització a les cèl·lules, i la seva biodistribució en models animals. També considerarem possibles problemes de citotoxicitat i alguns exemples de les aplicacions biomèdiques d'aquests materials.
Resumen: Dar al alumno una perspectiva de qué materiales y sustancias se utilizan en la nanonotecnologia aplicada a Biomedicina, qué protocolos de preparación existen y cuáles son las herramientas principales de caracterización que se usan. Asimismo se considerarán las estrategias de modificación para hacer estos nanomateriales biocompatibles, vectorialitzar su transporte y, caso necesario, controlar su internalización en las células, y su biodistribución en modelos animales. También consideraremos posibles problemas de citotoxicidad y algunos ejemplos de las aplicaciones biomédicas de estos materiales.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Nanociència i Nanotecnologia [2501922]
Plan de estudios: Grau en Nanociència i Nanotecnologia [983]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 102.9 KB

Anglès
4 p, 102.1 KB

Castellà
4 p, 104.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-24, última modificación el 2023-01-23



   Favorit i Compartir