Laboratori d'Anàlisi Cromatogràfica i Espectroscòpica [105044]
Coello Bonilla, Jordi
Alonso Chamarro, Julián
Valiente Malmagro, Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Chromatographic and Spectroscopic Analysis Laboratory
Títol variant: Laboratorio de Análisis Cromatográfico y Espectroscópico
Data: 2020-21
Resum: L'objectiu final de l'assignatura és que l'alumne assoleixi les competències que s'indiquen en el apartat corresponent. Els objectius generals son: 1. Aplicar les lleis fonamentals i el principis teòrics adquirits per l'alumne en els cursos de les assignatures anomenades ens els prerequisits. 2. Familiaritzar l'alumne amb l' utilització d'instrumentació específica, l' adquisició de dades en el laboratori i la seva interpretació, l' introducció en els mètodes d'anàlisis de dades. . . 3. Desenvolupar en l' alumne una mentalitat crítica pel que fa referència el nivell de confiança de les seves mesures, realització de càlculs i la interpretació de resultats.
Resum: El objetivo final de la asignatura es que el alumno alcance las competencias que se indican en el apartado correspondiente. Los objetivos generales son: 1. Aplicar las leyes fundamentales y los principios teóricos adquiridos por el alumno en los cursos de las asignaturas mencionadas en el apartado de Prerrequisitos. 2. Familiarizar al alumno con la utilización de instrumentación específica, la adquisición de datos en el laboratorio y su interpretación, la introducción en los métodos de análisis de datos . . . 3. Desarrollar en el alumno una mentalidad crítica con respecto el nivel de confianza de sus medidas, realización de cálculos y la interpretación de resultados.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Química [2502444]
Pla d'estudis: Grau en Química [1431] ; Grau en Física i Grau en Química [1434]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 109.6 KB

Anglès
6 p, 109.1 KB

Castellà
6 p, 108.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-24, darrera modificació el 2023-01-22



   Favorit i Compartir