Fonaments Teòrics de la Interpretació de la Música Antiga [42201]
Gan Quesada, Germán 1974-
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Rudiments of Music Theory and Interpretation of Early Music
Títol variant: Fundamentos Teóricos de la Interpretación de la Música Antigua
Data: 2020-21
Resum: 1) Conèixer els orígens històrics del moviment Early Music. 2) Conèixer els fonaments teòrics de la interpretació musical. 3) Conèixer els criteris teòrics específics de la interpretació de la música antiga segons el moviment conegut com a històricament ben documentat (HIP). 4) Desenvolupar un esperit crític personal pel que fa als fonaments teòrics de la interpretació de la música antiga. 1 5) Saber emprar els diversos tipus de fonts primàries com a fonament de creació d'un projecte interpretatiu. 6) Saber transmetre de forma oral i escrita, d'acord amb una metodologia científica adient, els aspectes musicológics i interpretatius més rellevants desenvolupats mitjançant diferents pràctiques pre-establertes.
Resum: 1) Conocer los orígenes del movimiento Early Music. 2) Conocer los fundamentos teóricos de la interpretación musical. 3) Conocer los criterios teóricos específicos de la interpretación de la música antigua de acuerdo al movimiento conocido como históricamente bien documentado. 4) Desarrollar un sentido crítico personal respecto a los fundamentos teóricos de la interpretación de la música antigua. 5) Saber manejar los diversos tipos de fuentes primarias como motor de creación de un proyecto interpretativo. 1 6) Saber comunicar de forma oral y escrita, de acuerdo con una adecuada metodología científica, los aspectos musicológicos e interpretativos más relevantes desarrollados a través de las diferentes prácticas preestablecidas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Musicologia, Educació Musical i Interpretació de la Música Antiga [4312637]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Musicologia, Educació Musical i Interpretació de la Música Antiga [1382]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 109.6 KB

Anglès
6 p, 108.2 KB

Castellà
6 p, 109.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-09-04, darrera modificació el 2023-01-22



   Favorit i Compartir