Pràctiques Externes II [43638]
Gómez Valls, Francesc
Sentís Ros, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona - Formació (fUABf)

Additional title: External Work Placement II
Additional title: Prácticas Externas II
Date: 2020-21
Abstract: Aquestes pràctiques estan encaminades al fet que l'alumne dugui a terme tasques avançades de suport en el procés propi de l'auditoria de comptes (revisió de comptes, realització de proves de control intern, preparació d'informes, etc) i, en cas de despatxos d'assessorament comptable-fiscal l'elaboració de tancaments comptables i fiscals i presentació i liquidació d'impostos.
Abstract: Estas prácticas están encaminadas a que el alumno lleve a cabo tareas avanzadas de soporte en el proceso propio de la auditoría de cuentas (revisión de cuentas, realización de pruebas de control interno, preparación de informes, etc) y, en caso de despachos de asesoramiento contable-fiscal la elaboración de cierres contables y fiscales y presentación y liquidación de impuestos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Comptabilitat Superior i Auditoria [4315581]
Study plan: Màster Universitari en Comptabilitat Superior i Auditoria [1338]Català
3 p, 112.1 KB

Anglès
3 p, 111.3 KB

Castellà
3 p, 111.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-09-04, last modified 2020-09-05   Favorit i Compartir