Gut eukaryotic communities in pigs : diversity, composition and host genetics contribution - Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Prenafeta-Boldú, Francesc (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Zingaretti, Laura M. (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; González-Rodríguez, Olga (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Dalmau Bueno, Antoni (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Quintanilla, Raquel (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ballester Devis, Maria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.