Short Wave Ultraviolet Light (UV-C) Effectiveness in the Inactivation of Bacterial Spores Inoculated in Turbid Suspensions and in Cloudy Apple Juice - Sauceda-Gálvez, Jezer N. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Martínez-García, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gervilla Fernández, Ramón (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ; Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
 
Comments (0) | Reviews (0)
Be the first to review this document.

Add review

Rate this article:
Give a title to your review:
Write your review:
Note: you have not defined your nickname.
N/D will be displayed as the author of this comment.