guest ::
login
UAB Digital Repository of Documents
Search
Submit
Help
Personalize
Your alerts
Your baskets
Your searches
Library Service
About DDD
Català
English
Español
Home
>
Articles
>
Published articles
>
Short Wave Ultraviolet Light (UV-C) Effectiveness in the Inactivation of Bacterial Spores Inoculated in Turbid Suspensions and in Cloudy Apple Juice
>
Reviews
Information
Discussion (0)
Usage statistics
Short Wave Ultraviolet Light (UV-C) Effectiveness in the Inactivation of Bacterial Spores Inoculated in Turbid Suspensions and in Cloudy Apple Juice
-
Sauceda-Gálvez, Jezer N.
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Martínez-García, María
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Hernández Herrero, María Manuela
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Gervilla Fernández, Ramón
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ;
Roig Sagués, Artur Xavier
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Comments
(0) |
Reviews (0)
Be the first to review this document.
Add review
Rate this article:
-Select a score-
***** (best)
****
***
**
* (worst)
Give a title to your review:
Write your review:
Note: you have not
defined your nickname
.
N/D
will be displayed as the author of this comment.
Similar records