visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Fotografies > Bibliografía sobre Cocina con setas |
Títol variant: | Bibliography on Mushrooms cuisine |
Títol variant: | Bibliografia sobre Cuina amb bolets |
Data: | 2020 |
Resum: | Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre la cocina de las setas. Una guía para la identificación de setas: http://www. isona. org/boletus_seccio/professional/guia_dels_bolets. htm. |
Resum: | Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre cuina amb bolets. |
Nota: | 25 fotografías |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Col·lecció: | Memòria gastronòmica digital |
Document: | Image |
Matèria: | Bibliografía ; Cocina ; Setas ; Bibliography ; Cuisine ; Mushrooms ; Cuina ; Bolets |
AITONA S. Q. D'. 1932 [Facsímil, 1993]. Maneres de guisar bolets. Jardí Botànic de Barcelona. Barcelona 768x1024, 323.3 KB |
GARCIA SALINES J. P. 1994. Guia de bolets. Les 100 millors receptes. Les nostres tradicions, 3. Avui. Barcelona 683x1024, 537.0 KB |
GRÀCIA E. 2005. Caçadors de bolets. La guia. RBA-La Magrana. Barcelona 683x1024, 479.9 KB |
PASCUAL R. Els bolets. On surten, com es coneixen, com es cuinen. Pòrtic. Barcelona 768x1024, 322.4 KB |
VV. AA. 2008. Dossier Els bolets. Revista Cadí-Pedraforca, 5. Gavarres. Cassà de la Selva 683x1024, 488.7 KB |
Rossinyols de pi (Cantharellus lutescens) 1024x768, 624.7 KB |
Trompetes de la mort (Craterellus cornucopiodes) 1024x768, 946.9 KB |
Mata de roure (Armillaria tabescens) 1024x683, 575.4 KB |
Pinetells para una ración (Lactarius deliciosus) 1024x683, 596.2 KB |
Pinetells: las setas se han de limpiar de tierra, arena y restos vegetales y triar antes de cocinarlas: se abren longitudinalmente por la mitad para ver si están sanas (que no estén corcades, ni tengan gusanos). Estas dos mitades distintas, no están bien; se debe recortar la parte afectada (verdosa o porosa), hasta encontrar carne sana aprovechable 1024x683, 495.8 KB |
Pinetells: (izda.) mitad de seta sana; (dcha) mitad de seta no sana (se 1024x683, 493.5 KB |
Pinetell: mitad de una seta sana, impecable 1024x683, 509.1 KB |
Marca (butifarra desmenuzada, cebolla muy hecha y ajos) para un arroz de montaña: solo falta añadir las setas que encontremos 1024x683, 620.2 KB |
Revuelto de hongos (Boletus edulis) 1024x768, 338.8 KB |
Revuelto de hongos (Boletus edulis) 1024x768, 339.3 KB |
Hongos con huevos revueltos 1024x768, 359.7 KB |
Conejo con trompetes 1024x768, 993.2 KB |
Palominos con rovellons 1024x768, 973.4 KB |
Conejo con rossinyols de pi 1024x768, 987.1 KB |
Butifarras con trompetes 1024x768, 848.0 KB |
Conejo con legumbre y mata de roure 1024x768, 364.5 KB |
Cordero guisado con gírgoles silvestres 1024x768, 992.0 KB |
Mata de roure estofadas (cocción 1 h.) 1024x768, 359.1 KB |
Arroz con setas 1024x768, 354.1 KB |
Estofado de jabalí con setas 1024x768, 335.0 KB |