Organitzacions internacionals [101095]
Sainz Gsell, Nora
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Títol variant: International Organisations
Títol variant: Organizaciones internacionales
Data: 2021-22
Resum: L'assignatura persegueix tres grans objectius: - Realitzar una introducció a la teoria general de l'Organització Internacional (OI) i de les organitzacions internacionals (OIs) en la societat internacional contemporània, a fi de proporcionar a l'alumnat la base conceptual i els instruments d'anàlisis de l'assignatura. - Estudiar de manera concreta organitzacions internacionals d'abast universal, regional i inter-regional amb el propòsit de comprendre la seva estructura, composició i funcionament. - Analitzar l'adopció i l'acció d'iniciatives multilaterals en el marc de les organitzacions internacionals davant alguns dels problemes més significatius de l'agenda global En el programa no s'aborden organitzacions internacionals d'àmbit europeu, ja que aquestes són analitzades en altres assignatures del pla d'estudis 1.
Resum: The course pursues three main objectives: - Make an introduction to the general theory of the International Organization (IO) and international organizations (IOs) in contemporary international society, in order to provide the student with the conceptual basis and the instruments of analysis of the subject. - Study in a concrete way international organizations of universal, regional and interregional scope with the purpose of understanding their structure, composition and functions. - Analyze the adoption and action of multilateral initiatives in the framework of international organizations in the face of the most significant problems of the global agenda The program does not iclude international organizations at European level, since these are analyzed in other subjects of the curriculum 1.
Resum: Objetivos La asignatura persigue tres grandes objetivos: - Realizar una introducción a la teoría general de la Organización Internacional (OI) y de las organizaciones internacionales (OIs) en la sociedad internacional contemporánea, a fin de proporcionar al alumando la base conceptual y los instrumentos de análisis de la asignatura. - Estudiar de modo concreto organizaciones internacionales de alcance universal, regional e inter-regional con el propósito de comprender su estructura, composición y funcionamiento. - Analizar la adopción y la acción de iniciativas multilaterales en el marco de las organizaciones internacionales ante algunos de los problemas más significativos de la agenda global En el programa no se abordan organizaciones internacionales de ámbito europeo, puesto que éstas son analizadas en otras asignaturas del plan de estudios.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Relacions Internacionals [2503778] ; Ciència política i gestió pública [2500259]
Pla d'estudis: Grau en Ciència Política i Gestió Pública i Grau en Dret [1209] ; Grau en Ciència Política i Gestió Pública [1362] ; Grau en Ciència Política i Gestió Pública i Grau en Sociologia [1402] ; Grau en Relacions Internacionals [1404] ; Grau en Ciència Política i Gestió Pública [818]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
22 p, 160.3 KB

Anglès
23 p, 160.2 KB

Castellà
21 p, 161.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-09, darrera modificació el 2023-01-21



   Favorit i Compartir