Rotatori Salut Pública [102681]
Accensi Alemany, Francesc
Segalés Coma, Joaquim
Majó i Masferrer, Natàlia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Public Health Care Rotation
Título variante: Rotatorio Salud Pública
Fecha: 2021-22
Resumen: Aquesta assignatura té un caràcter fonamentalment "professionalitzador", raó per la qual es dissenya i organitza per a que els estudiants de Grau de Veterinària tinguin l'oportunitat d'introduir-se en el context de la professió veterinària, la qual té múltiples àmbits d'especialització. D'acord amb la legislació vigent, la professió veterinària és una "professió sanitària". En aquest context, doncs, i donat que l'assignatura està definida com a "Rotatori de Salut Pública", les activitats programades se centren en les tasques pròpies de la professió veterinària relacionades amb aquest objectiu principal. Objectius formatius de l'assignatura: 1. Conèixer les tasques principals de la professió veterinària relacionades amb la salut pública i la sanitat animal en general. 1 2. Entendre i aprendre la importància de les tasques d'inspecció i control pròpies de la professió veterinària en la producció d'aliments d'origen animal saludables i inocus (màximes garanties sanitàries). 3. Entendre la importància de la sanitat animal i de les tasques de supervisió i d'inspecció veterinàries en la prevenció de zoonosis. 4. Adquirir consciència del benestar animal com a element intrínsec d'avaluació de la producció i de la sanitat animal modernes. 5. Conèixer la importància de la producció d'aliments d'origen animal en el context econòmic i social del país. 6. Desenvolupar capacitats analíques i d'avaluació de les empreses alimentàries i ramaderes adreçades a la seva caracterització i millora.
Resumen: The present subject, has as leitmotiv the idea of giving a professional status to the student. According to that it is designed and organized to allow the undergraduate students to have access in the Public Health context of the Veterinary Profession Formative Objectives: 1. To know the main tasks of the Veterinary profession related with Public Health and Animal Health in general 2. To understand and learn the importance of the inspection and control duties of the Veterinary profession in the production of food from animal origin with all the sanitary warranties 3. To understand the importance of Animal Health and the tasks of Veterinary supervision and inspection 1 2. profession in the production of food from animal origin with all the sanitary warranties 3. To understand the importance of Animal Health and the tasks of Veterinary supervision and inspection in the prevention of zoonosis 4. To acquire conscience of Animal Welfare as an intrinsic element in the evaluation of modern animal health and husbandry 5. To know the importance of the production fo food from animal origin in the social and economic context in our country 6. To develop analytical abilities to evaluate both food and ranching industries.
Resumen: Curricularmente, esta asignatura tiene un carácter fundamentalmente "profesionalizador", razón por la cual se diseña y organiza para que los estudiantes de Grado de Veterinaria tengan la oportunidad de introducirse en el contexto de la profesión veterinaria, la cual tiene múltiples ámbitos de especialización. De acuerdo con la legislación vigente, la profesión veterinaria es una "profesión sanitaria". En este contexto, puesto que la asignatura está definida como "Rotatorio de Salud Pública", las actividades programadas se centran en las tareas propias de la profesión veterinaria relacionadas con este objetivo principal. Objetivos formativos de la asignatura: 1. Conocer las tareas principales de la profesión veterinaria relacionadas con la salud pública y la sanidad animal en general. 2. Entender y aprender la importancia de las tareas de inspección y control propias de la profesión veterinaria 1 2. Entender y aprender la importancia de las tareas de inspección y control propias de la profesión veterinaria en la producción de alimentos de origen animal saludables e inocuos (máximas garantías sanitarias). 3. Entender la importancia de la sanidad animal y las tareas de supervisión e inspección veterinarias en la prevención de zoonosis. 4. Adquirir conciencia del bienestar animal como un elemento intrínseco de evaluación de la producción y la sanidad animal modernas. 5. Conocer la importancia de la producción de alimentos de origen animal en el contexto económico y social del país. 6. Desarrollar capacidades analíticas y de evaluación de las empresas alimentarias y ganaderas en orden a su caracterización y mejora.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 104.6 KB

Anglès
5 p, 104.5 KB

Castellà
5 p, 104.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2021-07-09, última modificación el 2023-06-13



   Favorit i Compartir