Direcció Internacional de Grups Hotelers [103772]
Santolalla García, Beatriz
Moguel Fernández, Jordi
Labastida Noguera, Albert
Belenes Casas, Gerard
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: International Hotel Group Management
Títol variant: Dirección Internacional de Grupos Hoteleros
Data: 2021-22
Resum: La configuració de la planta hotelera actual a nivell mundial ha canviat molt substancialment als darrers anys per tal donar servei a un client que demanda una atenció personalitzada i adaptada a les seves necessitats actuals a qualsevol lloc del món. Les tecnologies que han posat a l'abast de tothom destinacions llunyanes amb nous models de viatge, han provocat modificacions rellevants en les diferents formes de gestió de companyies hoteleres arreu del món i la recerca de noves estratègies de negoci en termes d'organització que els hi permeti la seva expansió. Per tant, els grups hotelers han hagut de trobar diferents vies per a la gestió comercial, operativa, recursos humans, i jurídica que els permeti i faciliti la direcció de tots els establiments ubicats a qualsevol indret del mon tot mantenint la seva identitat. Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de ser capaç de: 1. Identificar conceptes i elements de la direcció comercial (introducció, operativa i estratègia). 2. Analitzar estratègies. Processos de planificació. Viabilitat i sostenibilitat. 1 2. Analitzar estratègies. Processos de planificació. Viabilitat i sostenibilitat. 3. Relacionar internacionalització i globalització. 4. Distingir processos d'internacionalització. Models i tipologies. Anàlisis de casos.
Resum: The configuration of the worldwide current hotel sector has changed substantially in recent years to give service to a customer who requests personalized attention and adaptability to their current needs anywhere in the world. The technologies that have made available to all distant destinations with new travel models, have led to significant changes in the different forms of management of hotel companies around the world and the search for new business strategies in terms of organization that allows them to expand. Therefore, hotel groups have had to convey different paths for sales, operational, human resources, and legal management that allow them and facilitate the management of all their establishments located anywhere in the world without losing their identity. At the end of the course the student must be able to: 1. Identify concepts and elements of the Sales Management (introduction, operative and strategy). 2. Analyse strategies. Planning processes. Feasibility and sustainability. 1 2. Analyse strategies. Planning processes. Feasibility and sustainability. 3. Relate internationalization and globalization. 4. Distinguish internationalization processes. Models and typologies. Cases analysis.
Resum: La configuración de la planta hotelera actual a nivel mundial ha cambiado sustancialmente en los últimos años para dar así servicio a un cliente que solicita una atención personalizada y adaptada a sus necesidades actuales en cualquier lugar del mundo. Las tecnologías que han puesto al alcance de todos destinos lejanos con nuevos modelos de viaje, han provocado modificaciones relevantes en las diferentes formas de gestión de compañías hoteleras en todo el mundo y la búsqueda de nuevas estrategias de negocio en términos de organización que les permita su expansión. Por tanto, los grupos hoteleros han tenido que vehicular diferentes vías para la gestión comercial, operativa, recursos humanos, y jurídica que les permita y facilite la dirección de todos sus establecimientos ubicados en cualquier lugar del mundo sin que por ello deban perder su identidad. Al finalizar la asignatura el alumno deberá ser capaz de: 1. Identificar conceptos y elementos de la dirección comercial (introducción, operativa y estrategia). 1 1. Identificar conceptos y elementos de la dirección comercial (introducción, operativa y estrategia). 2. Analizar estrategias. Procesos de planificación. Viabilidad y sostenibilidad. 3. Relacionar internacionalización y globalización. 4. Distinguir procesos de internacionalización. Modelos y tipologías. Análisis de casos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Direcció Hotelera [2502904]
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 109.5 KB

Anglès
6 p, 107.7 KB

Castellà
6 p, 107.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-09, darrera modificació el 2023-01-21



   Favorit i Compartir