Pràctiques de Restauració [103774]
Sagué Pla, Gemma
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: Catering Work Experience
Títol variant: Prácticas de Restauración
Data: 2021-22
Resum: 1. - Donar continuïtat a l'aproximació de l'alumne a la realitat laboral del sector. 2. - Contrastar, ampliar i aplicar els coneixements teòrics dels diferents aspectes treballats durant el decurs de la carrera. 3. - Adquirir experiència i coneixement en el món professional real. 4. - Facilitar la generació de noves habilitats professionals, coneixements, capacitats i actituds necessàries pel desenvolupament de la tasca professional futura. 5. - Donar compliment a la concepció del cicle docent de les pràctiques per a preparar l'alumnat per al seu salt al món professional.
Resum: 1. To approach the student to the real labour market situation of the sector. 2. To broaden and apply the theoretical knowledge on the various topics covered during the degree. 3. To get the experience and the knowledge from a real professional environment. 4. To facilitate the development of professional skills including team playing, managing emotional intelligence, conflict resolution, creativity and innovation, verbal and writing communication, etc. 5. To meet all the requirements of the practical teaching programme of the degree.
Resum: 1. - Dar continuidad a la aproximación del alumno a la realidad laboral del sector. 2. - Contrastar, ampliar i aplicar los conocimientos teóricos de los diferentes aspectos trabajados durante el transcurso de la carrera. 3. - Adquirir experiencia y conocimiento en el mundo profesional real. 4. - Facilitar la generación de nuevas "habilidades profesionales, conocimientos, capacidades y actitudes necesarias para el desarrollo de un rol profesional futuro. 5. - Dar cumplimiento a la concepción del ciclo docente de las prácticas para preparar al alumnado para su salto al mundo profesional.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Direcció Hotelera [2502904]
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 104.7 KB

Anglès
4 p, 104.5 KB

Castellà
4 p, 103.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-09, darrera modificació el 2023-01-21



   Favorit i Compartir