Chronic Effect of a Cafeteria Diet and Intensity of Resistance Training on the Circulating Lysophospholipidome in Young Rats - Suárez-García, Susana (Universitat Rovira i Virgili. Departament de Bioquímica i Biotecnologia) ; Caimari, Antoni (Eurecat. Centre Tecnològic de Catalunya. Unitat de Nutrició i Salut) ; del Bas, Josep Maria (Eurecat. Centre Tecnològic de Catalunya. Unitat de Nutrició i Salut) ; Lalanza, Jaume (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Escorihuela, Rosa M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Suárez Recio, Manuel (Universitat Rovira i Virgili. Departament de Bioquímica i Biotecnologia) ; Torres-Fuentes, Cristina (Universitat Rovira i Virgili. Departament de Bioquímica i Biotecnologia) ; Arola, Lluís (Universitat Rovira i Virgili. Departament de Bioquímica i Biotecnologia)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>