Home > Graphic and multimedia documents > Pictures > Bibliografía sobre mataderos, cuchillos y manipuladores de alimentos |
Additional title: | Bibliography on slaughterhouses, knives amd food handlers |
Additional title: | Bibliografia sobre escorxadors, ganivets i manipuladors d'aliments |
Date: | 2021 |
Abstract: | Se presenta en formato fotografía, una bibliografía no exhaustiva en castellano, francés e inglés sobre mataderos, cuchillos y manipuladores de alimentos. |
Abstract: | Es presenta en format fotografia, una bibliografia no exhaustiva en castellà, francès i anglès sobre escorxadors, ganivets i manipuladors d'aliments. |
Note: | 11 fotografías |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Series: | Memoria digital d'escorxadors |
Document: | Image ; Imatge fixa |
Subject: | Bibliografía ; Mataderos ; Cuchillos ; Manipuladores de alimentos ; Bibliography ; Slaughterhouses ; Knives ; Food handlers ; Escorxadors ; Ganivets ; Manipuladors d'aliments |
ASDRUBALI M., ESTRADELLI A. 1969. Los mataderos. Construcción, gestión, aspectos sanitarios. Acribia. Zaragoza 768x1024, 316.2 KB |
BERMEJO TORRES A. 1992. El matadero: centro de control higiénico de la carne. Ayala. Madrid 768x1024, 351.3 KB |
ERIKSEN P. J. 1978. Abattoirs et postes d'abattoir: dessin et construction. Étude FAO: Production et Santé Animales, 9. FAO. Roma 768x1024, 247.3 KB |
LACERCA A. M. 1974. Industrialización y comercialización de bovinos en las plantas frigoríficas. Albatros. Buenos Aires 768x1024, 337.9 KB |
MANN I. 1984. Guidelines on small slaughterhouse and meat hygiene on developing countries. OMS. Geneva 768x1024, 280.1 KB |
HAYWARD T. 2017. Cuchillos. La cultura, el arte y el culto al cuchillo de cocina. Librooks. Barcelona 768x1024, 322.3 KB |
3 CLAVELES. Cuchillería profesional de alto rendimiento. Folleto. Desde 1930. Bueno Hnos. Logroño 768x1024, 279.9 KB |
ZWILLING. Cuchillos y accesorios. Catálogo 2010/2011. Since 1731. J. A. Henckels. Germany 768x1024, 280.0 KB |
DS. 2006. Guia pera la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries. Quaderns de salut pública, 5. DGSP-DS-Generalitat de Catalunya. Barcelona 768x1024, 440.8 KB |
DSSS. 1986. Manual per als manipuladors d'aliments. DGSP-DSSS-Generalitat de Catalunya. Barcelona 768x1024, 483.6 KB |
MISACO. Manual de Higiene Alimentaria 768x1024, 594.7 KB |