Bibliografía sobre mataderos, cuchillos y manipuladores de alimentos
Fàbregas i Comadran, Xavier

Additional title: Bibliography on slaughterhouses, knives amd food handlers
Additional title: Bibliografia sobre escorxadors, ganivets i manipuladors d'aliments
Date: 2021
Abstract: Se presenta en formato fotografía, una bibliografía no exhaustiva en castellano, francés e inglés sobre mataderos, cuchillos y manipuladores de alimentos.
Abstract: Es presenta en format fotografia, una bibliografia no exhaustiva en castellà, francès i anglès sobre escorxadors, ganivets i manipuladors d'aliments.
Note: 11 fotografías
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Series: Memoria digital d'escorxadors
Document: Image ; Imatge fixa
Subject: Bibliografía ; Mataderos ; Cuchillos ; Manipuladores de alimentos ; Bibliography ; Slaughterhouses ; Knives ; Food handlers ; Escorxadors ; Ganivets ; Manipuladors d'aliments



ASDRUBALI M., ESTRADELLI A. 1969. Los mataderos. Construcción, gestión, aspectos sanitarios. Acribia. Zaragoza
768x1024, 316.2 KB

BERMEJO TORRES A. 1992. El matadero: centro de control higiénico de la carne. Ayala. Madrid
768x1024, 351.3 KB

ERIKSEN P. J. 1978. Abattoirs et postes d'abattoir: dessin et construction. Étude FAO: Production et Santé Animales, 9. FAO. Roma
768x1024, 247.3 KB

LACERCA A. M. 1974. Industrialización y comercialización de bovinos en las plantas frigoríficas. Albatros. Buenos Aires
768x1024, 337.9 KB

MANN I. 1984. Guidelines on small slaughterhouse and meat hygiene on developing countries. OMS. Geneva
768x1024, 280.1 KB

HAYWARD T. 2017. Cuchillos. La cultura, el arte y el culto al cuchillo de cocina. Librooks. Barcelona
768x1024, 322.3 KB

3 CLAVELES. Cuchillería profesional de alto rendimiento. Folleto. Desde 1930. Bueno Hnos. Logroño
768x1024, 279.9 KB

ZWILLING. Cuchillos y accesorios. Catálogo 2010/2011. Since 1731. J. A. Henckels. Germany
768x1024, 280.0 KB

DS. 2006. Guia pera la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries. Quaderns de salut pública, 5. DGSP-DS-Generalitat de Catalunya. Barcelona
768x1024, 440.8 KB

DSSS. 1986. Manual per als manipuladors d'aliments. DGSP-DSSS-Generalitat de Catalunya. Barcelona
768x1024, 483.6 KB

MISACO. Manual de Higiene Alimentaria
768x1024, 594.7 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Xavier Fàbregas > Slaughterhouses Digital Archive (SDM)
Graphic and multimedia documents > Pictures

 Record created 2022-02-14, last modified 2023-01-27



   Favorit i Compartir