Effect of Different Finishing Strategies and Steer Temperament on Animal Welfare and Instrumental Meat Tenderness - del Campo, Marcia (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Soares de Lima, Juan Manuel (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria) ; Brito, Gustavo (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria) ; Hernández Penadés, Pilar (Universitat Politècnica de València) ; Sañudo, Carlos (Universidad de Zaragoza) ; Montossi, Fabio (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>