Adopting a High-Polyphenolic Diet Is Associated with an Improved Glucose Profile : Prospective Analysis within the PREDIMED-Plus Trial
-
Tresserra-Rimbau, Anna (Centro de Investigación Biomédica en Red de Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición)
;
Castro-Barquero, Sara (Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer) ;
Becerra-Tomás, Nerea (Universitat Rovira i Virgili. Departament de Bioquímica i Biotecnologia) ;
Babio, Nancy (Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili) ;
Martínez-González, Miguel Ángel (Department of Nutrition, Harvard T.H. Chan School of Public Health (Estats Units d'Amèrica)) ;
Corella, Dolores (Universitat de València) ;
Fitó, Montserrat (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Romaguera, Dora (Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears) ;
Vioque, Jesús (Universidad Miguel Hernández de Elche) ;
Alonso-Gómez, Ángel María (Instituto de Investigación Sanitaria Bioaraba (Vitoria, País Basc)) ;
Wärnberg, Julia (Univeridad de Málaga) ;
Martínez, J. Alfredo (Cardiometabolic Nutrition Group, IMDEA Food (Madrid)) ;
Serra-Majem, Luís (Universidad de Las Palmas de Gran Canaria) ;
Estruch, Ramón (Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer) ;
Tinahones, Francisco J.. (Instituto de Investigación Biomédica de Málaga) ;
Lapetra, José (Distrito Sanitario Atención Primaria Sevilla) ;
Pintó, Xavier (Hospital Universitari de Bellvitge) ;
Tur, Josep Antonio (Universitat de les Illes Balears) ;
López-Miranda, José (Instituto Maimónides de Investigación Biomédica de Córdoba) ;
Cano-Ibáñez, Naomi (Instituto de Investigación Sanitaria de Granada) ;
Delgado-Rodríguez, Miguel (Universidad de Jaén) ;
Matía-Martín, Pilar (Instituto de Investigación Sanitaria del Hospital Clínico San Carlos) ;
Daimiel, Lidia (IMDEA Food (Madrid)) ;
Martín, Vicente (Universidad de León) ;
Vidal, Josep (Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer) ;
Vázquez, Clotilde (Hospital Universitario Fundación Jiménez Díaz) ;
Ros, Emilio (Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer) ;
Basterra Gortari, Francisco Javier (Universidad de Navarra) ;
Fernández de la Puente, María (Hospital Universitari Sant Joan de Reus (Tarragona)) ;
Asensio, Eva M. (Universitat de València) ;
Castañer, Olga (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Bullón-Vela, Vanessa (Universidad de Navarra. Departamento de Ciencias de la Alimentación y Fisiología) ;
Tojal-Sierra, Lucas (Instituto de Investigación Sanitaria Bioaraba (Vitoria, País Basc)) ;
Gómez-Gracia, Enrique (Universidad de Málaga) ;
Cases-Pérez, Eugenio (Centro de Salud Raval (Alacant)) ;
Konieczna, Jadwiga (Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears) ;
García-Rios, Antonio (Instituto Maimónides de Investigación Biomédica de Córdoba) ;
Casañas-Quintana, Tamara (Universidad de Las Palmas de Gran Canaria) ;
Bernal-Lopez, María Rosa (Instituto de Investigación Biomédica de Málaga) ;
Santos-Lozano, José Manuel (Distrito Sanitario Atención Primaria Sevilla) ;
Esteve-Luque, Virginia (Hospital Universitari de Bellvitge) ;
Bouzas, Cristina (Universidad de les Illes Balears) ;
Vázquez-Ruiz, Zenaida (Universidad de Navarra) ;
Palau Galindo, Antoni (Institut Català de la Salut. Centre d'Assistència Primària Marià Fortuny (Catalunya)) ;
Barragán, Rocío (Universitat de València) ;
López Grau, Mercè (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Razquín, Cristina (IMDEA Food (Madrid)) ;
Goicolea-Güemez, Leire (Instituto de Investigación Sanitaria Bioaraba (Vitoria, País Basc)) ;
Toledo, Estefania (Harvard T.H. Chan School of Public Health (Estats Units d'Amèrica)) ;
Vergaz, Manel Vila (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Lamuela-Raventós, Rosa M. (Centro de Investigación Biomédica en Red de Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición) ;
Salas-Salvadó, Jordi (Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili)