Characterization and oxidation stability of spray-dried emulsions with omega-3 oil and buttermilk processed by ultra-high-pressure homogenization (UHPH) - Varela, Carolina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Aghababaei, Fatemeh (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cano-Sarabia, Mary (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Turitich, Libni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Trujillo, Antonio-José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferragut, Victoria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
 
Comments (0) | Reviews (0)
Start a discussion about any aspect of this document.

 Subscribe to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Add comment


Once logged in, authorized users can also attach files.
Note: you have not defined your nickname.
N/D will be displayed as the author of this comment.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>