visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Artículos > Artículos publicados > "Epidemiología cercana. La salud pública, la carne y el oxidado cuchillo del miedo" el nou llibre de Miquel Porta |
Título variante: | "Epidemiología cercana. La salud pública, la carne y el oxidado cuchillo del miedo" el nuevo libro de Miquel Porta |
Fecha: | 2022 |
Resumen: | Miquel Porta és un investigador i catedràtic de salut pública a l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. També ha presidit les respectives associacions d'epidemiòlegs espanyols i europeus. Ens presenta el seu nou llibre "Epidemiologia pròxima. La salut pública, la carn i l'oxidat ganivet de la por", editat per Editorial Triacastela. |
Resumen: | Miquel Porta es un investigador y catedrático de salud pública en el Instituto Hospital del Mar de Investigaciones Médicas (IMIM) y la Facultad de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. También ha presidido las respectivas asociaciones de epidemiólogos españoles y europeos. Nos presenta su nuevo libro "Epidemiología cercana. La salud pública, la carne y el oxidado cuchillo del miedo", editado por Editorial Triacastela. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: | Català |
Documento: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Publicado en: | UAB divulga, Juny 2022, ISSN 2014-6388 |
Català 2 p, 585.3 KB |
Español 2 p, 593.3 KB |