"Epidemiología cercana. La salud pública, la carne y el oxidado cuchillo del miedo" el nou llibre de Miquel Porta
Porta, Miquel 1957- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia i Medicina Preventiva i Salut Pública)

Título variante: "Epidemiología cercana. La salud pública, la carne y el oxidado cuchillo del miedo" el nuevo libro de Miquel Porta
Fecha: 2022
Resumen: Miquel Porta és un investigador i catedràtic de salut pública a l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. També ha presidit les respectives associacions d'epidemiòlegs espanyols i europeus. Ens presenta el seu nou llibre "Epidemiologia pròxima. La salut pública, la carn i l'oxidat ganivet de la por", editat per Editorial Triacastela.
Resumen: Miquel Porta es un investigador y catedrático de salud pública en el Instituto Hospital del Mar de Investigaciones Médicas (IMIM) y la Facultad de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. También ha presidido las respectivas asociaciones de epidemiólogos españoles y europeos. Nos presenta su nuevo libro "Epidemiología cercana. La salud pública, la carne y el oxidado cuchillo del miedo", editado por Editorial Triacastela.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Juny 2022, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 585.3 KB

Español
2 p, 593.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2022-06-21, última modificación el 2023-10-01



   Favorit i Compartir