Agronomia i Economia Agrària [102628]
Albanell Trullas, Elena
Milan Sendra, María José
Plaixats i Boixadera, Josefina
Graupera García, Antoni
Bartolomé, Jordi
Gort Esteve, Araceli
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Agronomy and Agricultural Economics
Título variante: Agronomía y Economía Agraria
Fecha: 2022-23
Resumen: Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. Els objectius formatius concrets són: 1) Estudiar les característiques botàniques i fisiològiques i la seva relació amb la composició química i valor nutritiu de les principals espècies vegetals amb interès veterinari. 2) Donar els principals coneixements sobre les bases de la producció agrícola. Comprendre la relació planta-animal-medi. 3) Conèixer les principals espècies vegetals utilitzades en alimentació animal, els seus objectius productius i 1 3) Conèixer les principals espècies vegetals utilitzades en alimentació animal, els seus objectius productius i les diferents formes d'utilització. 4) Comprendre el funcionament dels mercats dels productes agropecuaris. 5) Conèixer el marc polític i econòmic en el que es desenvolupen l'activitat agrària i el sector agroalimentari.
Resumen: It is a subject of the first year. It develops the scientific and technical aspects needed to improve the performance and quality of plant-based foods used in animal nutrition. Additionally, it will help to understand the mechanisms that affect training of prices, the operation of the markets and the commercialization of agricultural products. The specific training objectives are: 1) Study the botanical and physiological characteristics and their relationship with the chemical composition and nutritional value of the main plant species with veterinary interest. 2) Give the main knowledge about the bases of agricultural production. Understand the plant-animal-medium relationship. 3) Know the main plant species used in animal feeding, their production objectives and the different ways of 1 3) Know the main plant species used in animal feeding, their production objectives and the different ways of use. 4) Understand the functioning of the markets of agricultural products. 5) Know the political and economic framework in which the agricultural activity and the agri-food sector are developed.
Resumen: Se trata de una asignatura obligatoria de primer curso, que desarrolla tanto los aspectos científicos y técnicos que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal empleados en la alimentación animal, como comprender los mecanismos que inciden en la formación de precios, el funcionamiento de los mercados y la comercialización de productos agropecuarios. Los objetivos formativos concretos son: 1) Estudiar las características botánicas y fisiológicas y su relación con la composición química y valor nutritivo de las principales especies vegetales con interés veterinario. 2) Dar los principales conocimientos sobre las bases de la producción agrícola. Comprender la relación planta-animal-medio. 3) Conocer las principales especies vegetales utilizadas en alimentación animal, sus objetivos productivos y 1 3) Conocer las principales especies vegetales utilizadas en alimentación animal, sus objetivos productivos y las diferentes formas de utilización. 4) Comprender el funcionamiento de los mercados de los productos agropecuarios. 5) Conocer el marco político y económico en el que se desarrollan la actividad agraria y el sector agroalimentario.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 112.7 KB

Anglès
7 p, 111.1 KB

Castellà
7 p, 112.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2022-06-27, última modificación el 2023-08-31



   Favorit i Compartir