Comptabilitat de Costos [105767]
Casablancas Segura, Carme
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Cost Accounting
Títol variant: Contabilidad de Costes
Data: 2022-23
Resum: Context Aquesta assignatura figura contextualitzada dins de la matèria Control Financer junt amb l'assignatura Costos II, que s'imparteix en el segon quadrimestre del tercer curs del Grau de Comptabilitat i Finances. Proporcionar els coneixaments necessaris que permetin a l'alumne identificar i entendre el context econòmic i financer de la comptabilitat de costos i gestió, familiaritzant-lo amb la seva terminologia i aplicacions. Comprendre la relació entre la Comptabilitat Bàsica (externa) i la Comptabilitat de Costos (interna). Aconseguir que l'alumne descobreixi i sàpiga utilitzar la relació existent entre costos, nivell d'activitat i el guany d'una empresa. Conèixer el concepte de cost i la relació entre cost i despesa, així com la classificació dels costos. Iniciar al alumne en la problemàtica dels costos indirectes i familiaritzar-lo amb els mètodes principals de la seva assignació. Conèixer i saber utilitzar els sistemes d'acumulació de costos utilitzats para valorar el cost d'un producte o servei i elaborar el compte de resultats analítica.
Resum: Context It is contextualized within the subject of Financial Control together with Management Accountig, which is taught in the second term of the third year of the Degree in Accounting and Finance. Goals Provide the necessary skills that allow students to identify and understand the economic and financial context of cost accounting and become more familiar with its terminology and applications. Understand the relationship between the Basic Accounting (external) and Cost Accounting (internal). Achieving the student to discover and learn the relationship between costs, level of activity and the benefit of a company. Understand the concept of cost and its relationship w¡th expenses, and the classification of costs. To introduce students to indirect costs problems and to the main methods of his allocation. Know and apply the cost accumulation systems used to assess the cost of a product or service and develop analytical results.
Resum: Contexto Esta asignatura figura contextualizada dentro de la materia Control Financiero junto con la asignatura Costes II, que se imparte en el segundo cuatrimestre del tercer curso del Grado de Comptabilidad y Finanzass. Objetivos Proporcionar los conocimientos necesarios que permitan al alumno identificar y comprender el contexto economico-financiero de la contabilidad de costes y de gestión, familiarizándose con su terminología y aplicaciones. Comprender la relación entre la Contabilidad Básica (externa) y la Contabilidad de Costes (interna). Conseguir que el alumno descubra y sepa utilizar la relación existente entre costes, nivel de actividad el beneficio de una empresa. Conocer el concepto de coste y la relación entre coste y gasto, así como la clasificación de los costes. Iniciar al alumno en la problemática de los costes indirectos y familiarizarlo con los métodos principales de su asignación. Conocer y saber utilizar los sistemas de acumulación de costes empleados para valorar el coste de un producto o servicio y elaborar la cuenta de resultados analítica.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Comptabilitat i Finances [2501231]
Pla d'estudis: Grau en Comptabilitat i Finances [947]Català
5 p, 147.2 KB

Anglès
5 p, 105.5 KB

Castellà
5 p, 146.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-06-27, darrera modificació el 2022-07-22   Favorit i Compartir