Primera Llengua Estrangera IV (Francès) [103712]
Juanola, Yolande
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: First Foreign Language IV (French)
Títol variant: Primera Lengua Extranjera IV (Francés)
Data: 2022-23
Resum: L'alumnat adquireix un seguit de coneixements lingüístics i desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que en finalitzar aquest curs haurà de ser capaç de: 1. Expressar-se correctament en la pronunciació i en l'entonació. 2. Entendre el significat de frases i expressions de nivell mitjà alt amb diferents registres de llengua. 3. Mantenir una conversa en l'àmbit de l'hostaleria i del turisme. 4. Comprendre anuncis, missatges complexos i termes d'expressió habituals en la direcció i gestió hotelera i turística. 5. Redactar notes o textos més complexos en francès en l'àmbit professional. 6. Utilitzar exclusivament el francès com a llengua de comunicació. 7. Reaccionar de manera adient a qualsevol situació en l'àmbit professional. 8. Adquirir coneixements geogràfics i culturals més amplis de França (relacionats amb el tracte hoteler cap al client). 9. Seleccionar informació pertinent d'un missatge oral o escrit extens per a les pròpies necessitats o per transmetre-les. 10. Descriure persones, llocs i coses de manera precisa. 11. Explicar experiències pròpies o relacionades amb altres persones i experiències de l'àmbit professional. 12. Adquirir un nivell de comprensió ampli i expressar-se amb una correcció gramatical, sintàctica i lèxica més precisa. 13. Desenvolupar estratègies i habilitats més elaborades per comprendre textos escrits i orals reals. 14. Desenvolupar la capacitat de funcionar lingüísticament de manera eficient en l'àmbit del turisme i de l'hostaleria. 15. Seguir desenvolupant estratègies per a l'autoaprenentatge fora de l'aula. 16. Utilitzar tot tipus de material necessari per a l'aprenentatge més avançat de l'idioma: diccionaris, gramàtiques, llibres de text, documents reals de tots els departaments de l'hotel 17. Utilitzar documentació per organitzar una estada professional o lingüística a França o en un país 1 17. Utilitzar documentació per organitzar una estada professional o lingüística a França o en un país francòfon.
Resum: Students acquire knowledge of the language and they develop communicative competences in oral and written interaction, being able to do the following at the end of the course. 1. Express oneself correctly in pronunciation and intonation. 2. Understand the meaning of medium-high level phrases and expressions with different language registers. 3. Hold a conversation in the field of hotel and tourism. 4. Understand announcements, complex messages and usual terms of expression in hotel and tourism management. 5. Write more complex notes or texts in French in the professional field. 6. Use exclusively French as a language of communication. 7. React adequately to any situation in the professional field. 8. Acquire broader geographical and cultural knowledge of France (related to the hotel treatment of the client). 9. Select relevant information from an oral or written message for your own needs or to transmit them. 10. Describe people, places and things accurately. 11. Explain one's own experiences or relations to other people and experiences in the professional field. 12. Acquire a level of comprehension and express oneself with a more precise grammatical, syntactic and lexical correction. 13. Develop more elaborate strategies and skills to understand real written and oral texts. 14. Develop the ability to function linguistically efficiently in the field of tourism and hotel. 15. Continue developing strategies for independent learning outside the classroom. 16. Use all kinds of material necessary for the most advanced learning of the language: dictionaries, grammars, textbooks, real documents of all the departments of the hotel. 17. Use documentation to organize a professional or linguistic stay in France or in a French-speaking country. 1.
Resum: El alumnado adquiere una serie de conocimientos lingüísticos y desarrolla competencias comunicativas en la interacción oral y en la escrita, de manera que al final de este primer curso deberá ser capaz de: 1. Expresarse correctamente en la pronunciación y en la entonación. 2. Entender el significado de frases y expresiones de nivel medio-alto con diferentes registros de lengua. 3. Mantener una conversación en el ámbito de la hostelería y del turismo. 4. Comprender anuncios, mensajes complejos y términos de expresión habituales en la dirección y gestión hotelera y turística. 5. Redactar notas o textos más complejos en francés en el ámbito profesional. 6. Utilizar exclusivamente el francés como lengua de comunicación. 7. Reaccionar de manera adecuada a cualquier situación en el ámbito profesional. 8. Adquirir conocimientos geográficos y culturales más amplios de Francia (relacionados con el trato hotelero hacia el cliente). 9. Seleccionar información pertinente de un mensaje oral o escrito extenso para las propias necesidades o para transmitirlas. 10. Describir personas, lugares y cosas de manera precisa. 11. Explicar experiencias propias o relacionadas con otras personas y experiencias del ámbito profesional. 12. Adquirir un nivel de comprensión amplio y expresarse con una corrección gramatical, sintáctica y léxica más precisa. 13. Desarrollar estrategias y habilidades más elaboradas para comprender textos escritos y orales reales. 14. Desarrollar la capacidad de funcionar lingüísticamente de manera eficiente en el ámbito del Turismo y de la hostelería. 15. Seguir desarrollando estrategias para el auto aprendizaje fuera del aula. 16. Utilizar todo tipo de material necesario para el aprendizaje más avanzado del idioma: diccionarios, gramáticas, libros de texto, documentos reales de todos los departamentos del hotel. ) 17. Utilizar documentación para organizar una estancia profesional o lingüística en Francia o en un país francófono.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Direcció Hotelera [2502904]
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 117.1 KB

Anglès
7 p, 115.1 KB

Castellà
7 p, 116.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-07-08, darrera modificació el 2024-02-10



   Favorit i Compartir