Segona Llengua Estrangera II (Alemany) [103714]
Fritsche, Robert
Auracher, Eva Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: Second Foreign Language II (German)
Títol variant: Segunda Lengua Extranjera II (alemán)
Data: 2022-23
Resum: Objectius de coneixement L'estudiant adquireix un seguit de coneixements lingüístics reflectits en el punt "continguts" d'aquest document. A més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'escrita, de manera que al final d'aquest curs ha de ser capaç de: 1. Utilitzar l'alemany com a llengua habitual a classe. 2. Entendre i fer servir adequadament fórmules senzilles d'interacció social. 3. Tenir interioritzat el sistema rítmic i l'entonació de l'alemany. 4. Llegir textos de llenguatge senzill. 5. Comprendre missatges orals breus (notícies, anuncis, missatges telefònics) procedents d'interlocutors que usin formes estàndard de la llengua sobre temes de la vida quotidiana. Copiar al dictat missatges telefònics i respondre adequadament aquests missatges. Transmetre aquesta informació. 6. Seleccionar la informació pertinent d'un missatge oral o escrit més extens, per a les pròpies necessitats. 7. Descriure, de manera simple, persones, llocs i coses. 8. Emplenar formularis i impresos en què es demani informació personal i valoracions sobre serveis. 9. Mantenir una conversa relacionada amb situacions d'interacció social o professional i amb temes d'interès més personal. 10. Proposar, convidar i aconsellar en situacions de la vida quotidiana de l'entorn personal de l'estudiant. 11. Redactar notes i cartes personals breus. 12. Narrar fets relacionats amb l'experiència personal Objectius d'habilitats Al final del curs, l'estudiant ha d'haver aconseguit el següent: 1 Al final del curs, l'estudiant ha d'haver aconseguit el següent: 1. Demostrar un graudecorrecció i de precisió (en l'ús de la gramàtica, la pronunciació, el lèxic, el registre, etc. ) i de fluïdesa (velocitat en la producció, habilitat per expressar idees i desenvolupar el discurs), tant en l'expressió escrita com en l'oral, equivalent al nivell A1. 2-A2. 1 del Marc europeu comú de referència. 2. Desenvolupar estratègies i habilitats per comprendre textos escrits i orals senzills reals. 3. Desenvolupar estratègies per continuar aprenent de manera autònoma fora de l'aula. 4. Desenvolupar la capacitat per funcionar lingüísticament amb un grau elevat d'eficiència en l'àmbit del turisme i de les situacions quotidianes. 5. Utilitzar material de consulta necessari per a l'aprenentatge de llengües: diccionaris, gramàtiques, llibres de text o d'exercicis, etc. 6. Ampliar coneixements sobre la realitat social i cultural dels països de parla alemanya.
Resum: Knowledge-based objectives Students acquire the language content described in section "content" of this document. They also develop communicative competences in oral and written interaction, being able to do the following at the end of the course. 1. Use German as the regular classroom language. 2. Understand and appropriately use simple formulaic expressions for social interaction. 3. Assimilate the rhythm and intonation of German. 4. Read texts written in simple language. 5. Understand brief oral messages (news, announcements, voice-mail messages) on everyday topics, from interlocutors who use standard language forms. Take down phone messages and respond appropriately. Pass on this information. 6. Select the information from a longer written or spoken message that is relevant to your own needs. 7. Give a simple description of people, places and things. 8. Fill in forms with personal information and opinions on services. 9. Maintain a conversation on topics of personal interest in social or work contexts. 10. Make suggestions and invitations and give advice in everyday situations. 11. Write notes and short personal letters. 12. Narrate events related to personal experience Skills objectives At the end of the course students should have achieved the following. 1. Show a level of accuracy (grammar, pronunciation, vocabulary, register, etc. ) and fluency (speed of 1 1. Show a level of accuracy (grammar, pronunciation, vocabulary, register, etc. ) and fluency (speed of production, ability to express ideas and develop the discourse), in both writing and speaking, equivalent to level A1. 2-A2. 1 of the Common European Framework of Reference for Languages. 2. Develop strategies and skills to understand authentic written and spoken texts. 3. Develop strategies to continue learning independently outside the classroom. 4. Develop the ability touse the language with great efficiency in everyday situations and in the tourism context. 5. Use the necessary language learning resources: dictionaries, grammars, text books, practice exercises, etc. 6. Learn about the society and culture of German-speaking countries.
Resum: Objetivos de conocimiento El estudiante adquiere una serie de conocimientos lingüísticos reflejados en el punto V de este documento. Además, desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la escrita, de manera que al final de este curso tiene que ser capaz de: 1. Utilizar el alemán como lengua habitual en clase. 2. Entender y utilizar adecuadamente fórmulas sencillas como interacción social. 3. Tener interiorizado el sistema rítmico y la entonación del alemán. 4. Leer textos de lenguaje sencillo. 5. Comprender mensajes orales breves (noticias, anuncios, mensajes telefónicos) procedentes de interlocutores que usen formas estándar de la lengua sobre temas de la vida cotidiana. Copiar al dictado mensajes telefónicos y responder adecuadamente estos mensajes. Transmitir esta información. 6. Seleccionar la información pertinente de un mensaje oral o escrito más extenso, para las propias necesidades. 7. Describir, de manera simple, personas, lugares y cosas. 8. Llenar formularios e impresos en que se pida información personal y valoraciones sobre servicios. 9. Mantener una conversación relacionada con situaciones de interacción social o profesional y con temas de interés más personal. 10. Proponer, invitar y aconsejar en situaciones de la vida cotidiana del entorno personal del estudiante. 11. Redactar notas y cartas personales breves. 12. Narrar hechos relacionados con la experiencia personal. Objetivos de habilidades Al final del curso, el estudiante tiene que haber conseguido el siguiente: 1 Al final del curso, el estudiante tiene que haber conseguido el siguiente: 1. Demostrar un grado de corrección y de precisión (en el uso de la gramática, lapronunciación,el léxico, el registro, etc. ) y de fluidez (velocidad en la producción, habilidad para expresar ideas y desarrollar el discurso), tanto en la expresión escrita como en el oral, equivaliendo al nivel A1. 2-A2. 1 del Marco europeo común de referencia. 2. Desarrollar estrategias y habilidades para comprender textos escritos y orales sencillos reales. 3. Desarrollar estrategias para seguir aprendiendo de manera autónoma fuera del aula. 4. Desarrollar la capacidad para funcionar lingüísticamente con un grado elevado de eficiencia en el ámbito del turismo y de las situaciones cotidianas. 5. Utilizar material de consulta necesario para el aprendizaje de lenguas: diccionarios, gramáticas, libros de texto o de ejercicios, etc. 6. Ampliar conocimientos sobre la realidad social y cultural de los países de habla alemana.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Direcció Hotelera [2502904]
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
9 p, 118.5 KB

Anglès
9 p, 116.2 KB

Castellà
9 p, 118.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-07-08, darrera modificació el 2024-02-10



   Favorit i Compartir