Gastronomia i Enologia [103779]
García Victorino, José Luis
Calaf Ferre, Roger
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: Gastronomy and Enology
Títol variant: Gastronomía y Enología
Data: 2022-23
Resum: A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. Conèixer les característiques dels règims de qualitat dels productos alimentaris (DO, DOP, IGP, ETG) 5. Conèixer les motivacions gastronòmiques. 6. Identificar els diferents tipus de raïm i processos de vinificació. 7. Les influencies del clima i del terra en el procés vegetatiu de la vid. 8. Gestionar les compres i la possible creació d'un celler. 9. Saber promocionar i gestionar la carta de vins. 10. Tindre els coneixements basics per el maridatge del vins i ofertes culinàries. 1.
Resum: At the end of the course the student / a will / to: 1. Know the general aspects of winemaking and culinary 2. Know the link between gastronomy, wine and culture. 3. Know the main gastronomic promotion policies 4. Know the characteristics of the products on food quality schemes (DO, PDO, PGI, TSG) 5. Understand the motivations dining. 6. Identify the different types of grapes and winemaking processes. 7. The influence of climate and soil in the process of vegetative vine. 8. Manage purchases and the possible creation of a winery. 9. Know how to promote and manage the wine. 10. Have basic knowledge of pairing wine and culinary offerings. 1.
Resum: Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. Conocer las características de los regímenes de calidad de los productos alimentarios (DO, DOP, IGP, ETG) 5. Conocer las motivaciones gastronómicas 6. Identificar los diferentes tipos de uva y procesos de vinificación 7. Las influencias del clima y la tierra en el proceso vegetativo de la vid 8. Gestionar las compras y la posible creación de una bodega 9. Saber promocionar y gestionar la carta de vinos 10. Obtener los conocimientos básicos para el maridaje de vinos y ofertas culinarias.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Direcció Hotelera [2502904]
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 108.0 KB

Anglès
6 p, 106.6 KB

Castellà
6 p, 108.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-07-08, darrera modificació el 2024-02-10



   Favorit i Compartir