Globalització i Gènere [105811]
Prats Ferret, María
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Globalisation and Gender
Títol variant: Globalización y Género
Data: 2022-23
Resum: Aquesta és una assignatura optativa de l'àrea de coneixement de Geografia. L'àmbit d'estudi és el mundial, tot i que es farà referència a estudis de casos locals o regionals. Es pretén facilitar elements de reflexió i anàlisi que ajudin a entendre la complexitat I la diversitat de les relacions entre els essers humans i el medi natural i social, des de la perspectiva de la geografia feminista. -L'adquisició dels coneixements bàsics necessaris per comprendre els canvis provocats pels processos de globalització; -La consolidació de conceptes bàsics de la geografia social apresos a l'assignatura "Gènere, espais i vida quotidiana"; -La capacitació per interrelacionar conceptes i problemes dels diferents blocs temàtics del programa; -L'habilitació per utilitzar les eines i els continguts apresos en d'altres assignatures del grau per interpretar els contextos geogràfics des d'una perspectiva de gènere;.
Resum: This is an optional Geography course. The field of study is global, although reference will also be made to local or regional cas The aim is to provide elements of reflection and analysis that help to understand the c -The acquisition of the basic knowledge necessary to understand the changes brough -The consolidation of basic concepts of social geography learned in the course "Gend -The training to interrelate concepts and problems of the different thematic units of the -The ability to use the tools and content learned in other subjects of the degree to inter.
Resum: Objetivos Esta es una asignatura optativa del área de conocimiento de Geografía. El ámbito de estudio es el mundial, aunque se hará referencia a estudios de casos locales o regionales. Se pretende facilitar elementos de reflexión y análisis que ayuden a entender la complejidad y la diversidad de las relaciones entre los seres humanos y el medio natural y social, desde la perspectiva de la geografía feminista. Objetivos formativos -La adquisición de los conocimientos básicos necesarios para comprender los cambios provocados por los procesos de globa -La consolidación de conceptos básicos de la geografía social aprendidos en la asignatura "Género, espacios y vida cotidiana -La capacitación para interrelacionar conceptos y problemas de los diferentes bloques temáticos del programa; -La habilitación para utilizar las herramientas y los contenidos aprendidos en otras asignaturas del grado para interpretar los c.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Estudis Socioculturals de Gènere [2503878]
Pla d'estudis: Grau en Estudis Socioculturals de Gènere [1444]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 107.4 KB

Anglès
5 p, 106.7 KB

Castellà
6 p, 107.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-07-08, darrera modificació el 2023-06-12



   Favorit i Compartir