Development of a novel rhizobacterial biofertilizer to relieve salt stress in Cicer arietinum
Kessels Solé, Marc
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Fecha: 2022
Resumen: This work will broaden the current knowledge regarding rhizosphere ecology, through the identified strains adjunct to chickpea cultivation, and biofertilizer application, since no published comparison between filling materials exists, while developing an applicable integrated solution to mitigate salt stress in chickpea cultivars in the Spanish peninsula.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Biotecnologia [2500253]
Plan de estudios: Grau en Biotecnologia [815]
Documento: Treball final de grau ; Text
Materia: Chickpea ; Rhizobacterial ; Biofertilizers



2 p, 5.1 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultat de Biociencias. TFG

 Registro creado el 2022-07-12, última modificación el 2022-07-14



   Favorit i Compartir