Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631]
Roig Sagués, Artur Xavier
Casal i Fàbrega, Jordi
Castellà Espuny, Joaquim
Ferrer Bermejo, David
Hernandez Herrero, María Manuela
López Sabater, Emilio Ignacio
Darwich Soliva, Laila
Ortuño Romero, Ana Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Food Safety and Zoonosis
Título variante: Seguridad Alimentaria y Zoonosis
Fecha: 2022-23
Resumen: 1 L'objectiu d'aquesta assignatura és proporcionar una introducció a les tasques dels veterinaris que treballen en qüestions de salut pública, com ara el control de malalties transmissibles dels animals als humans (zoonosis) i la implementació de mesures per garantir la seguretat dels aliments, tant des del punt de vista de l'administració com de les empreses alimentàries. En assolir les competències d'aquesta assignatura, els estudiants podran: o Recopilar i interpretar informació relativa als agents patògens zoonòtics i/o transmesos pels aliments, i avaluar el seu risc segons cada circumstància o Aplicar els principis de l'Anàlisi del Risc Alimentaris avaluació, gestió i comunicació o Aplicar els seus coneixements per investigar els brots de toxiinfeccions alimentàries i aplicar mesures de prevenció Aquesta assignatura també proporciona als estudiants una base en la implementació de sistemes de gestió de la seguretat alimentària, i especialment en els principis de l'anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC). Tots aquests aspectes es completaran al cursar l'assignatura d'Higiene i Inspecció dels Aliments, del vuitè semestre del grau, per tal d'assolir les competències corresponents.
Resumen: 1 The aim of this subject is to provide an introduction to the tasks of veterinarians that works in Public Health issues, such as the control of transmissible diseases from animals to humans and the implementation of measures to assure food safety from both the point of view of the public health administration and food companies. On successfully completing this subject, students will be able to: Collect and interpret information concerning the zoonotic and/or food-borne pathogenic agents in order to assess their risk Apply the working principles of Food Risk Analysis: assessment, management and communication Apply their knowledge to investigate food-borne outbreaks and to apply preventing measures This subject also provides students with a grounding in the implementation of food safety management systems, and especially in the Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) principles. All these aspects will be completed during the Food Hygiene and Inspection subject of the eighth semester, in order to achieve the corresponding competences.
Resumen: El objetivo de esta asignatura es proporcionar una introducción a las tareas de los veterinarios que trabajan en cuestiones de salud pública, tales como el control de enfermedades transmisibles de los animales a los humanos (zoonosis) y la implementación de medidas para garantizar la seguridad de los alimentos, tanto desde el punto de vista 1 y la implementación de medidas para garantizar la seguridad de los alimentos, tanto desde el punto de vista de la administración como de las empresas alimentarias. Al alcanzar las competencias de esta asignatura, los estudiantes podrán: o Recopilar e interpretar información relativa a los agentes patógenos zoonóticos y / o transmitidos por los alimentos, y evaluar su riesgo según cada circunstancia o Aplicar los principios del Análisis del Riesgo Alimentario evaluación, gestión y comunicación o Aplicar sus conocimientos para investigar los brotes de toxiinfecciones alimentarias y aplicar medidas de prevención Esta asignatura también proporciona a los estudiantes una base en la implementación de sistemas de gestión de la seguridad alimentaria, y especialmente en los principios del análisis de peligros y puntos de control crítico (APPCC). Todos estos aspectos se completarán al cursar la asignatura de Higiene e Inspección de los Alimentos, del octavo semestre de grado, para alcanzar las competencias correspondientes.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 112.4 KB

Anglès
6 p, 110.6 KB

Castellà
6 p, 111.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2022-07-15, última modificación el 2023-07-11



   Favorit i Compartir