Social Inequalities in Breakfast Consumption among Adolescents in Spain : The DESKcohort Project - Esquius, Laura (Universitat Oberta de Catalunya. Foodlab Research Group) ; Aguilar-Martínez, Alicia (Universitat Oberta de Catalunya. Foodlab Research Group) ; Bosque Prous, Marina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut) ; González Casals, Helena (Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya) ; Bach Faig, Anna (Universitat Oberta de Catalunya. Foodlab Research Group) ; Colillas-Malet, Ester (Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya) ; Salvador, Gemma (Agència de Salut Pública de Catalunya) ; Espelt, Albert 1981- (Centro de Investigación Biomédica en Red de Epidemiología y Salud Pública)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.