Impacts of dietary copper on the swine gut microbiome and antibiotic resistome - Brinck, Julius Emil (University of Copenhagen. Technical University of Denmark) ; Lassen, Simon Bo (University of Copenhagen - Koslashbenhavns universitet.) ; Forouzandeh, Asal (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pan, Ting (Chinese Academy of Sciences) ; Wang, Yan Zi (Chinese Academy of Sciences) ; Monteiro, Alessandra (Animine) ; Blavi Josa, Laia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Stein, Hans H. (University of Illinois at Urbana-Champaign) ; Su, Jian Qiang (Chinese Academy of Sciences) ; Brandt, Kristian K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.